Депутатите гласуват окончателно промените в Закона за БНБ

  • 02 април 2024 07:02

  • 552
  • 2
Депутатите гласуват окончателно промените в Закона за БНБ
©

Народното събрание заседава извънредно днес.

Единствената точка в дневния ред е второто гласуване на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за Българската народна банка.

Промените предвиждат при назначаване за служебен премиер управителят или подуправителите на банката, омбудсманът или заместникът му, председателят и заместник-председателя на Сметната палата, да могат да използват неплатен отпуск от досегашната си длъжност. Един час преди началото на заседанието промените ще бъдат гласувани окончателно и в Комисията по правни въпроси. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
552 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.02 | 09:48

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНС

2024.04.02 | 09:03

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини