Политолог: Беше ясно, че разрив в сглобката ще има

  • 23 февруари 2024 08:12

  • 1242
  • 9
Политолог: Беше ясно, че разрив в сглобката ще има
© Булфото (архив)

Беше ясно, че такъв разрив в сглобката ще има. Че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще го отнесат. Беше въпрос на време да започнат политическите боричкания. Макар че сега гледат да омекотят ударите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Борисов. Това каза пред БНР политологът Мехмед Мехмед.

Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със е типичен кадър на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Най-вероятно продължава да бъде "момчето за работа", посочи Мехмед. Относно Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на политологът допълни, че той е "момчето за говорене".

Пеевски за Христо Иванов: Много срамно лъже! Готов съм на очна ставка

"Това е встрани от редовия избирател. Това говорене. Тези приказки на върхушката. Нормалните ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с избиратели не могат да асимилират какво говори Делян Пеевски."

Булфото (архив)

"Този номер минава всеки път, вече над 30 години. Докато минава, ще се ползва. Това не е само политика на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това е национална политика на повечето партии. Нека не се лъжем – нищо не се решава на местно ниво, структурите да решават. Чинно се изпълнява това, което идва като телефонно обаждане от София", коментира Мехмед в предаването "Преди всички", запитан за отношението на електората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към политиките на централно ниво и отражението на това отношение на избори.

"Това, че има откъсване от хората – те никога не са били с хората, за да има откъсване от хората."

Преди националната конференция на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мехмед изрази мнение, че политиките на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с никога не са били за малкия бизнесмен и за малкия земеделец, а партията е до хората си само предизборно, разчитайки на "носталгия, религия, историческа памет".

Спецификата на избирателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с лека-полека се променя, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в успя да придърпа част от тях в смесените райони. Сега се наблюдава силно навлизане в ромските региони, за да се компенсира този отлив, отбеляза в анализа си Мехмед Мехмед.

Старите муцуни на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече не ги виждаме. Все по-млади депутати излизат. Най-вероятно ще има обновяване. Може би вече според Доган старите лица в партията са изхабени, заяви Мехмед.

Никой не успя да направи алтернатива на ДПС, защото никой няма финансов и човешки капацитет да направи структури, каквито ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през годините си е организирало, подчерта политологът в предаването "Преди всички".

"И самият Пеевски може би няма да бъде финансов стожер без ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с."

Лидерът е един, каза Мехмед за Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

"Нещата в българските партии, техните вземания на решения не са нито толкова либерални, нито толкова демократични, колкото се представят. Те се решават от малък брой хора, от самите лидери. Лидерите решават, другите надолу изпълняват."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1242 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.05.25 | 09:48

9
❤️ Г­­о­­р­­­е­­­щ­­и­ ­­­м­­о­­м­­и­­­ч­­­е­т­­­а­­­ ­­­в­и­­­ ­­­о­­­ч­­а­­­к­­­в­­­а­­т ­­­-­­­ X­1­­8­.­F­­U­­N

2024.02.23 | 12:17

8
Мехмед заминавай си за анадола!!!
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФИНЕ

2024.02.23 | 11:40

7
КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЛЮЛЯКА, ДА ВДИГНЕ РЪКА......МОЙТЕ И ДВЕТЕ СА ГОРЕ........МЯУУУ.....
ШИБАМ КУPBИТЕ НА КОЗЯК 16

2024.02.23 | 10:58

6
Скут като за дирник свръхголям… Но по-голям ти не си ми нужен, Щастлив съм аз, че твойта плът е моя, че е от кремък твоят стар...калкан... Какво, че вихме като вълци и чакали из твоите полета и гори? С онез, които бяха с теб добри, ти бе добър, но пък дирниците наши не пожали. Скут, за дирник свръхголям… Но счупи се във тази плът огромна стакана с реформаторска отрова, поех и кървавия турски ятaгян. Търговци на мечти и плът човешка използваха на дребно твоят пръст, но паднаха под теб с пречупен собствен кръст, че беше малък феномен, но беше тежък И стана чудо: смертю смерт поправ, усмихнахме се завалии във къщу и заплющяха знамена могъщи, и дирник ширна се – радостен и прав. Сега цъфтиш! Набъбва чернозема ми под ласкавите, турските ръце, дъхти на здравец твоето лице и нова песен ан*сът подема Скут, като за дирник свръхголям… Но ти за мен си цяло мироздание, че аз те меря не на разстояние, а с обич и кафе, от което съм пиян.....

2024.02.23 | 10:48

5
Свита наглеци мръсни

2024.02.23 | 10:17

4
В момента във фашистка България, окупирана от САЩ и превърната в долнопробна американска колония-протекторат, от всички медии се лее фашистка пропаганда на огромната лъжа. Тип гьобелсова пропаганда - една лъжа повторена сто пъти става истина. Фашистката Сглобка начело с алхимика-сапунджия ни убеждава колко много сме били забогатели и как всичко в колониална България било поевтинявало u било супер-дупер евтино, макар всички ние ежедневно да виждаме каква е истинската скъпотия. Истината обаче е една - скъпотията в България е чудовищна. При средно 5 пъти по-ниски заплати от средните за Европа, цените на всички стоки и най-вече цените на храните в България са средно 5 пъти по-високи. В Германия например минималната заплата е 1900 евро, а в България е едва 450 евро(933 лева). Всъщност това което виждаме днес в България е една жестока спекула на цените. Истински грабеж. Спекула умишлено подържана и поощрявана от фашистката Сглобка .

2024.02.23 | 09:45

3
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
ati

2024.02.23 | 08:50

2
Когато ги настзпиш по мазола виж как врещят.

2024.02.23 | 08:49

1
Ако Нормалните ДПС избиратели не могат да асимилират какво говори Делян Пеевски." да си им го каже на Турски език ,бре!

Добави коментар

Водещи новини