Парламентът удължи заседанието - ще работи до изслушване на финансовия министър

  • 24 ноември 2023 14:06

  • 548
  • 0
Парламентът удължи заседанието - ще работи до изслушване на финансовия министър
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

По предложение на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на парламентът удължи заседанието си до изслушване на финансовия министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на във връзка с проектите на общините, чието финансиране трябва да бъде включено в държавния бюджет за следващата година. Изслушването е по искане на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“.

Преди това депутатите ще трябва да завършат с фиксираните в дневния ред точки, свързани с данъчните закони, както и да гласуват до края на второ четене промените в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

НА ЖИВО: НС създаде комисия за полицейското насилие и прие промени в Закона за ДДС

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ поиска изслушването на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на да е преди ДОПК, но мнозинството не прие предложението.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
548 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини