Георги Георгиев (ГЕРБ): Борис Бонев търси подкрепа от „Възраждане” и Ваня Григорова за шеф на СОС

  • 15 ноември 2023 18:45

  • 521
  • 4
Георги Георгиев (ГЕРБ): Борис Бонев търси подкрепа от „Възраждане” и Ваня Григорова за шеф на СОС
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Аз продължавам да питам лидерите на ПП-ДБ знаят ли какви ги върши Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси? Знаят ли, че се договаря с Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на за подкрепа. Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на има някаква политическа тежка амнезия. Как до преди изборите говориш едно, а след изборите забравяш всичко, което си казал и търсиш подкрепа от хората, срещу които си говорил с ярко отрицание. Все още нямаме отговор какво се случва в София. Това заяви общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в предаването „Още от деня” по БНТ.

Твърде много се говори за избор на председател на СОС. Той ръководи заседанията. Важното е не е кой ще е председателят, а какво ще е мнозинството в Столичния общински съвет, поясни той.

София не е учебна кола. Проблемът е по-сериозен и е на база ценности. Ще работят ли заедно с „Възраждане”. Трябва да е ясно кой ще управлява София. С плаващи мнозинства не може. Преди четири години ние бяхме в същата ситуация. Когато разчиташ на плаващо мнозинство не можеш да приемеш важни решения. Демокрацията изисква усилия. Не може като детска игра да се приема управлението на най-големия град в България, изтъкна бившият председател на СОС.

Борис Бонев публикува "хроника на политическа наглост на ГЕРБ"

Управлението на града е нещо много конкретно. Ние сме домоуправителят на София. Преференциите, които е събрал Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси не са достатъчни, Очевидно столичани не искат те да управляват сами, каза Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска.

Ние бяхме обект на заплахи. Днес чухме, че е било заявено, че ако не се подкрепи Васил Терзиев, правителството ще падне, посочи общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Търсенето на подкрепа от „Възраждане” и Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на е необяснима политическа полигамия. Тези хора трябва да обяснят на хората кога са искрени. Това няма да е мъдрост, а фарс, смята той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
521 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.15 | 20:50

4
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
Ритори4ен вапрос

2023.11.15 | 19:38

3
бацо дали го е ее

2023.11.15 | 19:33

2
Е и? Може да търси каквато подкрепа си иска. Няма ли да спрете да вряскате?
Ха, ха, ха

2023.11.15 | 19:21

1
гейорги, не се коркай, батковото, ти щеше да загубиш с повече от гаро.

Добави коментар

Водещи новини