Иван Таков: Групата на БСП няма да подкрепи Борис Бонев за председател на СОС

  • 14 ноември 2023 16:07

  • 1196
  • 5
Иван Таков: Групата на БСП няма да подкрепи Борис Бонев за председател на СОС
© Пресцентър БСП
Слушай новината Слушай новината

Членовете на Изпълнителните бюра на Националния и на Градския съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е взеха решение групата на социалистите в СОС да не подкрепя кандидатурата на Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси за председател на Столичния общински съвет. Това стана на съвместно заседание на двата органа днес, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Няма да подкрепим Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси за председател на СОС. Това е решението на колективните ни ръководни органи на национално и градско ниво. То произтича от нашата последователна позиция да не правим коалиции или сглобки с цел на всяка цена да участваме в управлението на Столична община", каза Иван Таков.

"Разбира се, готови сме да разговаряме за политики, базирани на ценности, с всяка политическа група в СОС. Изборът на председател сам по себе си е безпредметен, ако нямаме съгласие по приоритетите, по които ще работи Столичният общински съвет. Ние имаме много ясно посочени приоритети в нашата работа. Преди и по време на предизборната кампания ние ги представихме пред гражданите на София и сега е време да действаме за тяхната реализация. Твърдо съм убеден, че вчера започна нов период в развитието на града ни", добави Таков.

БСП започва серия от срещи с новоизбраните кметове и общински съветници

Председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София и на групата на социалистите в СОС подчерта, че партийните ръководни органи няма да допуснат компромиси с основните ценности свобода, справедливост и солидарност, чрез които градът трябва да бъде управляван: "Различната философия, която ние имаме за развитие на София и която беше толкова добре приета от гражданите в предизборната кампания, изисква от нас отговорност и твърдост в действията ни. Вече няколко пъти заявявам, че групата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в СОС ще подкрепя всякакви инициативи, които отговарят на нашите основни ценности. Готови сме да участваме и в съставянето на ясен план за реализация на основните политики, по които имаме допирни точки с останалите политически групи в СОС".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1196 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.14 | 18:48

5
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.14 | 16:27

2
Скапани комуняги! Никога повече власт за вас!!!!!

2023.11.14 | 16:41

4
васко внука на ДС ти се смее тихо
ИСТИНАТА

2023.11.14 | 16:23

1
Поредното ДОКАЗАТЕЛСТВО,че "БСП"="бсп"+"дпс"+ ОПГ"герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ"!!! Е,КАК ще БОРИМ "МОДЕЛА ОПГ"герб"",КАК ?!

2023.11.14 | 16:39

3
С внука на червеното куфарче ще го борите :)

Добави коментар

Водещи новини