Захариева за кървавия инцидент с левскар в Скопие: Не знам докога хората в РС Македония ще продължават да живеят в лъжи и омраза

  • 28 юли 2023 07:23

  • 2822
  • 0
Захариева за кървавия инцидент с левскар в Скопие: Не знам докога хората в РС Македония ще продължават да живеят в лъжи и омраза
© Булфото (архив)

Честита убедителна победа на “Левски” в Скопие! Това написа бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на във фейсбук.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1262

"Скандалното състояние на терена и “гостоприемството” на домакините не можаха да спрат синята атака.

Консулът ни в Скопие е посетил наръгания фен на "Левски", вече няма риск за живота му

Миналата година освиркаха химна ни на мача в Скопие между националните ни отбори. Тази вечер чупиха колите на феновете на “Левски” и наръгаха един от тях с нож.

Не знам докога хората в Северна Македония ще продължават да живеят в лъжи и омраза. Преди години управниците им ги възпитаваха, че са наследници на Александър The Great, сега правителството обяснява на своя народ, че не са част от по-добрия свят заради България.

Политиците в Северна Македония не бива да лъжат своите граждани:

Това не е пътят към Европейския съюз. Това е път без изход", написа тя по повод нападението над българските фенове.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2822 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини