Председателят на транспортната комисия към Столичната община подаде оставка

  • 25 юли 2023 19:54

  • 2076
  • 0
Председателят на транспортната комисия към Столичната община подаде оставка
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Председателят на комисията по "Транспорт и пътна безопасност" към Столичната община Карлос Контрера подаде оставка, съобщи той в профила във фейсбук. Според Контрера от близо година отношенията на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в столичния общински съвет (СОС) са силно обтегнати, като дава примери за решения, които са взимани от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заедно с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и", срещу които ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа е било "против".

"Конкретният повод, довел до решението ми и решението на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да се оттегля, е от вчерашното заседание на комисията по транспорт, което вече преля чашата. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в верифицираха с подписа на ресорния си общински съветник по транспорта Зафир Зарков, дивотиите на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси", пише Карлос Контрера. 

Става дума за предложението за въвеждане на единен стандарт за обозначаване на линиите на обществения градски транспорт, както и връщане на нощния транспорт в столицата. 

Връщане на нощните автобусни линии обсъжда СОС

"Подадената днес оставка е плод на загубеното доверие между ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, но не на всяка цена. Няма как ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да стои като гръмоотвод до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в тази ситуация. Пиша това без лоши чувства, в крайна сметка направеното за тези близо четири години не е никак малко, особено в транспорта", пише още Карлос Контрера. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини