Теменужка Петкова разкри имат ли допирни точки с КТ "Подкрепа" за бюджета

  • 18 юли 2023 12:56

  • 1239
  • 0
©

Темата беше една - бюджетът. От КТ "Подкпрепа" ни запознаха с тяхната визия, а ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с нашата. Обсъдихме проблемите в секторите, ние ги запознахме с това, какви мерки сме взели в отделните сфери - като увеличаване на заплатите в НОИ, БАБХ, Агенция по горите. Ще се борим в рамките на Бюджет 2024 да можем да направи реформите, които сме заложили. Това заяви Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, предаде репортер на Novini.bg.

Колегите от Подкрепа останаха удовлетворени от нашите предложения, защото те се препокриват в голяма степен с техните, каза още тя.

Министър Шалапатова обсъди развитието на пазара на труда с КНСБ

По думите ѝ те са подготвили предложения свързани с образованието, материалната база и увеличане на разходите за храна в училищата. Поставен е бил и въпросът за възнагражденията на Агенция "Пътна инфраструктура" и агенция "Митници" - ще положим усилия дисбалансите да бъдат преодолени, каза още тя и добави, че са предвидили 36 млн. лева за увеличаване на фонд работна заплата за Спешните медици и хората от РЗИ.

 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1239 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини