Теменужка Петкова разкри: Мария Габриел ще е премиер и министър на външните работи

  • 07 февруари 2024 08:14

  • 1692
  • 3
Теменужка Петкова разкри: Мария Габриел ще е премиер и министър на външните работи
© Кадър - БНТ

Заместник-председателят на ГЕРБ и бивш министър на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по заяви в ефира на БНТ, че Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще е премиер и министър на външните работи.

 Петкова обясни, че както за министерския пост на Кирил Вътев, така и за всички останали министри се очаква анализът на премиера акад. Николай Денков и на вицепремиера и външен министър Габриел.

"За ротацията имаме изискване – трябва да бъдат спазени договореностите, постигнати в рамките на управленската програма. Договореното между партиите в некоалицията се предвижда Денков да бъде вицепремиер и министър на образованието, а Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова – министър-председател и министър на външните работи", коментира тя. 

Петкова уточни, че за поста на външен министър трябва специфични качества, а Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова доказала, че се справила като дипломат номер едно, тъй като благодарение на нея България била приета в Шенген по въздух и море. Тя е на мнение, че няма нищо учудващо, че Габриел ще е премиер и външен министър. Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по недоумява защо ПП-ДБ искат Денков да оглави Външно министерство, при положение, че сегашният премиер се чувства най-добре сред образованието. Тя иска да се спазва само договореното, което е постигнато за ротацията.

Добрев за ротацията: Предварителната уговорка не беше спазена, Денков постави ултиматум

"Това, което Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова демонстрира е добро управление на МВнР", доволна е Петкова от работата ѝ. Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по постави добра оценка и на вътрешния министър Калин Стоянов, който работи добре в МВР.  Тя се надява още партиите в некоалицията да следват принципа на договореното помежду си и за ротацията. 

За протеста в земеделието, Петкова коментира, че дали земеделският министър Кирил Вътев ще бъде сменен първо трябва да го решат премиерът акад. Николай Денков и вицепремиерът и външен министър Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

"Когато ГЕРБ са управлявали винаги са намирали начин за диалог между земеделските производители. Всичко трябва да се базира на диалога, да се видят какви са проблемите в сектора и да се предложат решения", предложи Петкова.

"В момента текат разговори между Денков, Вътев и земеделските производители. Нека да се види какъв ще е резултатът от диалога между тях", призова Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя очаква финансовият министър Асен Василев дали има средства в бюджета, за да се подпомогнат допълнително зърнопроизводителите.

Петкова обаче е сигурна, че ще бъде направено всичко необходимо там, където има справедливи искания, да бъдат удовлетворени.

"Калин Стоянов се справя добре като министър на вътрешните работи", каза още тя.
 

Последвайте канала на

Калина Христова
1692 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2024.02.09 | 21:11

3
Теменужка,а НАМЕРИ ли ,ПЪТНАТА КАРТА ???? А,що се отнася за "Другарката"Неделчева,ще Ви кажем,че ТЯ става толкова за ПРЕМИЕР,колкото "Другарката"Атанасова за съдия в КС !!!

2024.02.07 | 11:00

2
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

2024.02.07 | 09:06

1
ПАЧАВРО НАМЕРИ ЛИ ПЪТНАТА КАРТА НА ТУРСКИ ПОТОК?

Добави коментар

Водещи новини