Борисов: Развеждаха ме като мечка по прокуратурите, за да ме питат за сватби

  • 05 юли 2023 08:53

  • 4115
  • 0
© Bulphoto/ архив

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви в кулоарите на парламента, че ще се види с Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, ако наистина той дойде в България, предаде репортер на NOVINI.BG.

Той каза, че иска да разговаря с него за Запорожката атомна централа, защото много се притеснява от проблемите там.

"Това е най-голямата ядрена бомба в Европа", напомни Борисов.

Какъв знак е визитата на Зеленски в София?

Според него световната общност трябва да принуди Русия да направи така, че да не се стигне до авария.

Във връзка с изявлението от вчера на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, Борисов заяви, че то е показало, че всичко това, което е направил в последните дни като главен прокурор е било в подготовка за неговия политически живот.

Гешев влиза в политиката със "Справедливост за България", призова Борисов да си подаде оставката

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в заяви категорично, че на съучениците на Гешев имунитет няма да дава. 

"Въпреки че ме накараха да кажа, че няма да коментирам развеждането ми като мечки по прокуратурите - в единия случай ме питаха дали съм чел вестник "Марица" и списание "Лайфстайл" и какво съм имал предвид, че след 5 години ще се оженя. Във ВКС дойдоха трима прокурори и ме попитаха защо съм поискал оставката на Гешев", разкри той.

Борисов съобщи, че днес в 10 часа ще се срещнат от ГЕРБ-СДС с ПП-ДБ, но напомни, че това не са срещи, от които ще произлизат новини.

Отложиха лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Последвайте канала на

Десислава Станева
4115 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини