Отложиха лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

  • 04 юли 2023 16:27

  • 2617
  • 0
Отложиха лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Представителите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са отменили очакваната днес коалиционна среща с ПП-ДБ. Това заяви Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, съпредседател на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и депутат от ПГ на "ПП-ДБ".

"Отменянето на тази среща не е добър знак от тази гледна точка. Надявам се да е в резултат на моментно логистично затруднение. Все още няма насрочена друга среща, но денят е дълъг", коментира той.

Очаква се лидерска среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Той обясни, че няма да прибързва със заключенията за това решение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Просто я отложихме за утре и беше въпрос на график. Срещата ще се случи утре", поясни съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2617 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини