Васил Терзиев: Искам София да е град на бъдещето

  • 27 юни 2023 20:12

  • 2546
  • 0
© Булфото

Борим се за три неща – за убедителна победа на местните избори, за спечелването на кметското място, за мнозинство в Общинския съвет, за да може всички тези добри идеи да бъдат реализирани в конкретни политики. Ние се борим за качествено, достойно управление, което да направи София прекрасен европейски град. Това каза кандидатът за кмет на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, издигнат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Спаси София", подкрепена и от "Екипът на София". 

Искам София да бъде един град с бъдеще, един град на бъдещето. Трябва много хора, които да мечтаят смело, които да го искат. Тези хора ги има и с тези хора сме работили неуморно, за да направим програма, посочи Терзиев. 

 

Той заяви, че мисията е София да се превърне в европейски град за пример. 

Терзиев отбеляза, че училищата трябва да станат по-приветливо място за подрастващите и за техните родители, да бъде решен проблемът с детските градини.  Искаме да създадем един по-зелен град с инвестиции в кварталите, да се усети какво означава да живее в един европейски град, каза той. 

НА ЖИВО: ПП-ДБ, "Спаси София" и "Екипът на София" представиха кандидатурата си за кмет на столицата

Ще дадем повече правомощия на районните кметове, за да могат да направят най-доброто, изтъкна Терзиев. Трябва да има правила, да знаят на кого служат, заяви той и добави, че те трябва да служат на гражданите.  

Амбицията ми е след 4 години да няма големи разлики между това, което сме казали, и това, което сме изпълнили. Всичко започва с първия камък, каза още Терзиев. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2546 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини