Петков: Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства

  • 22 юни 2023 08:24

  • 4140
  • 0
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Цялото общество е настръхнало по темата на смяната на Гешев със Сарафов, за наша огромна изненада изслушването на правосъдния министър беше блокирано с гласовете на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Какво има да се крие".

Това заяви от кулоарите на Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Петков попита още защо ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на използва алтернативни мнозинства.

Кирил Петков официално си даде имунитета

"Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в продължава с плаващите мнозинства. Това е не само предупреждения, а призив, че те вкарват огромен риск в политическата система", допълни още той.

„Използването на плаващото мнозинство с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ е проблем за нас“, подчерта Петков.

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини