Росица Кирова (ГЕРБ): Разговорите са конструктивни, има сериозна близост в политиките на ГЕРБ и ПП-ДБ

  • 29 април 2023 10:01

  • 1211
  • 31
Росица Кирова (ГЕРБ): Разговорите са конструктивни, има сериозна близост в политиките на ГЕРБ и ПП-ДБ
© Кадър - Нова телевизия

„Мисля, че сме далеч от точката на замръзване. Разговорите и работата на работните групи продължават. Има сериозна близост в политиките на двете коалиции и дори почти пълни съвпадения”. Това каза в ефира на Нова телевизия заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова по повод опитите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ да се споразумеят за съставяне на редовен кабинет.

„Към момента водените разговори са конструктивни. Трябва ясен план с разписани срокове, начини за финансиране и насоки за извършване на отделните дейности. Важно е да се разберем как ще управляваме държавата занапред, защото случилото се през последните две години се харесва на малцина”, коментира още Кирова.

Тя бе категорична, че политиката не трябва да е упражнение, а занятие.

Биков от ГЕРБ: Борисов е простил на ПП, но партията не е простила

Кирова коментира и твърденията на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ПП-ДБ са „изпуснали контролирано” списък с имена на евентуални министри, за да ги „чекират”.

„Увериха ни, че това не е вярно. Надявам се да е така, защото не сме в детската градина, за да си играем и да се тестваме. Имената, които се предлагат за проектокабинет с втория мандат, трябва да се обсъдят на лидерска среща, да се проведе сериозен дебат, да се поставят на масата конкретни задачи”, заяви Кирова.

Тя бе категорична, че единственото логично решение е и ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да има министри в евентуалния бъдещ кабинет, тъй като е първа политическа сила според резултата от предсрочния вот на 2 април. Според Киров трябва да бъдат създадени и механизми за взаимен контрол между представителите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ във властта.

Заместник-председателят на парламента поясни, че от нейната партия не са поставяли ултиминатум, а са отправили призив към ПП-ДБ да представят свой проктокабинет до неделя.

Последвайте канала на

Калина Христова
1211 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
БАЙ ХОЙ

2023.05.03 | 11:03

31
ТАЯ. ПЛЕВЕНСКА. УФЦЪ КОЛКОТО. ПЪТИ. СЕ. ПОКАЖЕ ПО. ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ЛЪЖЕ ЧЕ. ЧАК. ГАЩИТЕ. И. ПАДАТ, А. СЛЕД. НЕЯ. ДРУГИ ГЕРБЕРАСИ. ХОДЯТ. ДА. И БЪРШАТ. ЛЪЖЛИВИТЕ ЛАЙНА.
☠️✋Pocицa Kиpoвa☠✌️️

2023.04.30 | 12:15

30
☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa Боко-Бългaроубиецa и CEMETO мy до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh ☞☢️Eтo я игpaтa: Цигaн-Бoko-Гoмнoтo пpeцakвa Цигaн-Фърчил, дaвa Boeннoтo миниcтepcтвo нa Kypнeлъ, тaka oвлaдявa изцялo дъpжaвaтa, и cтaвa eднoличeн диkтaтop-бoлшeвиk!☢️: 350.my/Ehwo6Bva
Така ли?!

2023.04.29 | 16:31

24
така ли ма, банкянска слугиньо? А, нещо да кажеш за "близостта" на твоя мъж с опасния престъпник, наркотрафикант и трафикант на оръжие - Таки? То май и твоят "бизнес" е замесен с него, нали?! Че как иначе СИКаджийската мутра щеше да те допусне в харема си? Пък и много станахте там, направо се блъскате по коридорите и не не можете да се разминавате - пловдивската барманка, дуловската проста като куха кратуна селяндурка, ГЕРБачевата, пардон - Сачевата политическа номадка, но най-вече - ти!

2023.04.29 | 17:15

29
Пееерас скапан
Емѝ... Че Надежда Дойчева

2023.04.29 | 16:45

27
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

2023.04.29 | 17:15

28
А дано да направят редовен кабинет

2023.04.29 | 15:55

23
ЛЕПАРДИ и ГЕПАРДИ НЕМСКИ МРЪТ, БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НА СТРАНАТА НА ЗЛОТО. ДОБРОТО ВИНАГИ ЩЕ ПОБЕДИ. ЗЛАТАТА БЪЛГАРИЯ И ИДВА КРАЯ.
ДО НОВИНИ БГ

2023.04.29 | 14:34

19
РАЗКАРАЙТЕ ВСИЧКИ РУСКИ ПРОСТИТУТКИ, ДЕТО СА В САЙТА И ГИ ОБЯВЕТЕ ЗА ИЗДИРВАНЕ .. .. .,, ПРОСТЯ КОПЕЙКИН ....В ЗАТВОРА ...С КОЛ РУСКО ЗНАМЕ В АНАЛААА ...

2023.04.29 | 15:23

22
Също и много укренски, държавна измама в суверенна държава, тука не ви е укрия. С кол укренското знаме в анала.

2023.04.29 | 15:16

21
Да го духат укрите,дано путлериста ги изтреби до крак.

2023.04.29 | 14:37

20
ami grobarska metreso estestveno tce dveta partii grob i p.p kato podlogi na koziak shte imat blizost vav prestapnata si politika.

2023.04.29 | 14:11

18
Мъж във Вирджиния беше осъден на 65 години затвор за две изнасилвания на спасителки на басейн. Една от жертвите е била българска студентка на лятна бригада през 2016 г. А в БГ милярди изчезват и нищо.Е за това хората мечтаят за Америка.Това съобщава bg-voice.com.
????

2023.04.29 | 14:07

17
Тази не беше ли от ШАЙКАТА ОПГ "герб"????

Добави коментар

Водещи новини