Политолог разкри много дълбоко противоречие в становището на ГЕРБ за работата с ПП-ДБ

  • 28 април 2023 20:28

  • 2056
  • 11
Политолог разкри много дълбоко противоречие в становището на ГЕРБ за работата с ПП-ДБ
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Политологът Даниел Смилов посочи много дълбоко противоречие в становището на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за работата с Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от.

От една страна ги нападаха в предизборната кампания, но от друга казват, че могат да управляват само с тях. Искат да управляват с тях, но пък не приемат лидерите на ПП да са министри в кабинета, обясни позицията на първата политическа сила Смилов в ефира на БТВ.

Той посочи и друг парадокс в твърденията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. От една страна те казват, че страната е в тежка финансова ситуация и подкрепят твърдението си с бюджета, предложен от служебното правителство. От друга - твърдят, че дефицитът може да бъде намален, ако има редовно правителство.

Бойко Борисов: Кирил и Асен да се дръпнат

Друг политолог, Цветанка Андреева нарече преговорите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ “параправителствено образувание”, но предупреди, че не всички искания, които се поставят там са реални. “Играта се обърна, сега въпросът е кой няма да е виновен за едни следващи избори”, коментира тя.

Андреева обаче подчерта, че който и да излезе виновен за следващи предсрочни избори, резултатите ще са почти същите и първата и втората политически сили ще трябва пак да седнат да преговарят.

Даниел Смилов коментира също, че позицията на ПП-ДБ, че няма да подкрепят кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или с участието на техни министри е ясна отдавна. Според него това, което се случва в момента е начин да изпробва възможността да има правителство на малцинството и доколко то ще е приемливо за парламента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2056 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
БАЙ ХОЙ

2023.04.29 | 06:03

11
ПИЧКА. ВИ. МАЙНА. КОЙТО. НЕ Е. БИЛ. ДОСЕГА. ВЪВ. ВЛАСТА. ТОЙ. НЕ. Е. КРАЛ, САМО. ЧЕ. ТАРИКАТА. БОКО ПРИВАТИЗИРА. И. ДЪРЖАВАТА, В. ЛИЦЕТО. НА ЦЯЛАТА. ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО ПАПКАШЕ. ПОКРАЙ. ГЕРБ. И ПРОДЪЛЖАВА. ДА. Е. ТВЪРДИЯТ. МУ. ЕЛЕКТОРАТ.
ГОЧО БУЛГУРА

2023.04.29 | 05:58

10
ЗАЩОТО. ГЕРБЕРАСИТЕ СА ТАКИВА , КРАДЛИВИ. ЛЪЖЛИВИ, И. ПИДЛИ. НЕ ЩЯЛИ. С. ДПС. АМИ ВИЕ 12 ГОДИНИ. КРАДЕТЕ. А. ПЪК ДПС ОТ. КАКТО. СА. СЪЗДАДЕНИ. ОТ **БКП---ДС** ЗАЕДНО. ЯДОХА. И. ПИХА. ЗА СМЕТКА. НА НАРОДА. А. СЕГА ЩЕ. СИ. ИЗБОДАТ. ОЧИТЕ. ВСИЧКИ. В. ЗАТВОРА. ЦЕЛОКУПНО БАРАБАР. С КОМУНЯГИТЕ. И ОНИЯ. КРЕМЪЛСКИ. ПАРЦАЛИ. ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ, ТЕ. ВСИЧКИТЕ СА. СИ. ЛИКА. ПРИЛИКА.

2023.04.29 | 02:52

8
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.29 | 02:52

9
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / T.V.M.E.D.I.A !!! МНОГО ГРОЗНА СВ.ИНЯ АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. НАДКЕ, ЧЕ У СУРАТ ЧЕ КВА ВЕЩИЦА СИ ЧЕ ТРЕЕ ДА ОКАМ ЕКЗОРСИСТ. чЕ ВЕКЕ СМЕ С ЯКО ЧЕ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.
Доротея

2023.04.28 | 23:15

7
Стилов говното

2023.04.28 | 22:31

6
ГРАНТОЯД
Бай Гошо

2023.04.28 | 22:24

5
Аман от аналЛизатори.

2023.04.28 | 20:40

1
Тоя политолог да си изяде дипломата. Още не е разбрал, че победителите определят правилата.

2023.04.28 | 21:04

4
А ми хайде да ги определят бе малоумник кво чакат, нали са победили, не разбра ли, че победител няма, народа не иска никого от тях.
Фалиралия очилат гей

2023.04.28 | 20:59

3
Защо не поканите и сестра му направо
Ха, ха, ха

2023.04.28 | 20:47

2
Поредния платен анаЛизатор!

Добави коментар

Водещи новини