Политологът Любомир Стефанов: Сякаш от ПП се опитват да изнудват ГЕРБ публично

  • 28 април 2023 11:39

  • 575
  • 2
Политологът Любомир Стефанов: Сякаш от ПП се опитват да изнудват ГЕРБ публично
© Булфото (архив)

От вчера като че „Продължаваме промяната” са сменили тактиката и се опитват да изнудват ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в публично. Това заяви политологът Любомир Стефанов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Относно имената, „изтекли” и в публичното пространство за членове на един кабинет – Николай Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Весела Чернева, политологът заяви, че не е лишено от логика изявлението на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов, че така само се прави „чекинг”.

Според него акад. Денков започва да изпъква като консенсусна фигура, каза той. „Мисля, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на да дали ясна заявка, каквато и ние, анализаторите, обясняваме, че може би е разумното решение – никакви хора от първия ред на парламента и първия ешелон на партиите да не бъдат в проектокабинета. В момента се гради нещо, което го няма от доста време – то е доверие. Искат да свършат една работа, не се харесват, още по-малко се обичат, но няма как да стане без да си повярват, поне малко”, заяви политологът за преговорите между водещите коалиции. 

Той допуска, че от ПП тестват ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но е възможно някое от крилата в коалицията ПП-ДБ също да играе своя собствена публична кампания, допълни политологът Любомир Стефанов.

Бойко Борисов: Кирил и Асен да се дръпнат

Последвайте канала на

Радина Лазарова
575 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.04.28 | 14:53

2
Честните немогат да изнудват идиотите.От герб по големи маскари имали и от дпс.
ОПГ ГРОБ ТИКВИ ПОСРАНИ

2023.04.28 | 11:54

1
Пак пуска партенки от тиквени неграмотници.

Добави коментар

Водещи новини