Бойко Станкушев: ДПС са участвали в преговорите между ГЕРБ и ПП зад кадър

  • 19 април 2023 08:11

  • 1558
  • 0
Бойко Станкушев: ДПС са участвали в преговорите между ГЕРБ и ПП зад кадър
© Кадър - Нова телевизия

Голям геополитически проблем е, че има яростна пропаганда срещу нашето членство в ЕС. Само с редовно правителство може да се вземат мерки. На следващи избори резултатът ще бъде по-лош и вероятно дори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ПП и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще трябва да търсят подкрепа за правителство. Само при съгласие между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ ще има правителство. Това каза в ефира на Нова телевизия бившият министър на отбраната Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал.

Политическият PR Нидал Алгафари от своя страна заяви, че вероятно ПП ще се заинатят и няма да подкрепят първи мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Една по една отпадат тентовете помежду им. Ще имаме някакво правителство, въпросът е с кого. Интригата е кои ще подкрепят Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и кои ще се въздържат. Най-вероятно ще имаме управляваща опозиция - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще контролира ПП. Тъй като избраха човек от втория ред на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, премиер може да е някой от втория ред на ПП - например акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С", посочи той.

Проф. Маринов разкри ходовете на Радев

Директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев подчерта, че Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще бъде избран с много повече гласове, отколкото изглеждаше снощи. "Почти съм убеден, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са участвали в преговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП зад кадър. Казали са, че трябва да има правителство, а и те също са евроатлантици. Ако не са се разбрали за правителство с втория мандат, за какво водят разговори? Те знаят, че има правителство, за да могат да си осигурят технологично време да свършат работа до местните избори. Остава скрито как са се споразумени за съдебната реформа", коментира той.  

Анализаторът Кристиян Шкварек смята, че подкрепата за кандидатурата Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще е индикатор за това кои биха били коалиционните партньори. "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" може да започне да руши кабинет между първите две партии по антикорупционна линия. Революцията, която започна преди 3 години, завърши с влизането на Борисов в парламента, и изяде децата си", каза той. 

Последвайте канала на

Калина Христова
1558 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини