Георги Георгиев към кмета Терзиев: София не е безпилотен самолет, тя има нужда от ежедневна работа

  • 26 април 2024 17:46

  • 555
  • 3
Георги Георгиев към кмета Терзиев: София не е безпилотен самолет, тя има нужда от ежедневна работа
© Кадър: Нова телевизия

Освен критични сме и градивни. Ние сме първата политическа сила, която гласува бюджет на София, въпреки че сме опозиция. На нас никой никога не ни е помагал. Избрахме им председател, г-н Борисов помогна да бъде избран и Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Всичко, което е важно, ние го подкрепяме. Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в предаването „Денят на живо” по Нова нюз.

„СОС се превръща в банкомат на „Продължаваме промяната” (ПП) и на техните роднини. До нас достигна информация, че съпругата на висш ръководен кадър на ПП е получила консултантки договор. Тази фирма е избрана без да е имало конкурс, нямаме информация по какъв начин са се спрели точно на нея. Договорът е сключен пряко, на тъмно и го няма на сайта на общината. Те не отричат. Някой трябва да обясни на софиянци защо с техните пари трябва да плащаме на министерски съпруги консултантски договори. Това е публичен ресурс, който не бива да се раздава”, не спести критиките си той.

Ще бъде ли освободен Благовест Георгиев от всички заемани от него постове в СОС?

„По-важното тук е, че липсва кметът на София. Ние искаме от него оставките на зам.-кмета по финансите, на зам.-кмета по култура заради скандала в Гробищните паркове – реакция няма. Този морал, който проповядваше г-н Терзиев за прозрачното управление, тази шуробаджинащина, която въведоха в общината ли ще бъде. Кога бяха искрени в кампанията, когато казваха, че няма да има договори със свързани лица, че ще има прозрачност за всеки лев как се харчи или сега, когато назначават с договори и които са приближени до тяхното партийно ръководство?”, питат се от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

„В „Гробищните паркове” нещата са много притеснителни. Затова ние подготвяме сигнал до прокуратурата, заради това, че имаме договори със свързани лица. Имаме пълни самопризнания на шефа на Гробищните паркове. Там се случва нещо крайно недопустимо. В гробищата в назначен човек на име Мартин. Той има брат, баща и син. Две седмици, след като е назначен за ръководител, зам.-кметът, който отговаря за този ресор, сключва договор с две фирми, които на хората в тази схема. Това са семейните фирми на този Мартин. Платени са 54 000 за техника, която да разчиства парцелите за гробовете. Питаме се в София само един багер ли има? В общината видяхме един парад на наглостта. След изнесените факти реакция на кмета не последва. София не е безпилотен самолет, тя има нужда от ежедневна работа от страна на нейния кмет. За нас това е нетърпимо. Експериментът трябва да приключи”, подчерта Георгиев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
555 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГъГъ

2024.04.26 | 22:36

3
е очилат олигофрен и бузест минетчия

2024.04.26 | 18:17

2
Гн Георгиев,защо мълчеше като шаран когато беше гж Фандъкова?

2024.04.26 | 18:16

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини