Герджиков: Кандидатурата на ГЕРБ-СДС за председател на НС е изключително подходяща

  • 12 април 2023 08:55

  • 1046
  • 3
Герджиков: Кандидатурата на ГЕРБ-СДС за председател на НС е изключително подходяща
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети е силна фигура. Кандидатурата е изключително подходяща. Това заяви Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то в ефира на БНТ. 

Надявам се да няма това, което стана в предишния парламент. Председателят не е толкова конфликтна фигура, за да има напрежение при неговото избиране. Това ще бъде първа добра стъпка, която ще отваря врати. Виждаме, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" не е отворена да се коалира с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Докато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са с широко отворени врати, обясни Герджиков. 

По думите му ПП-ДБ са разочаровани, че не спечелиха изборите. "Но трябва да осъзнаят, че хората искат стабилно управление. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъдат готови да направят повече компримиси, отколкото "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". 

Нанков: ГЕРБ-СДС няма да предаде своите избиратели в предстоящите трудни разговори

Очаквам тържествена сесия, на която да бъде избран председател. Аз съм умерен оптимист. Това, че нямаме редовен кабинет толкова време не е чудо невиждано, но е крайно време да излезем от тази криза, добави още Герджиков. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1046 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Емѝ...

2023.04.12 | 09:32

2
Да, необразован и крадлив хидроцефал е точният образ за прецедател на българския парламент, както роско плювналиев беше идеалният и щастлифт прецедент.

2023.04.12 | 14:38

3
Гербик дат еб майката.Какъв си ти.
Геро

2023.04.12 | 09:07

1
Продажник и този

Добави коментар

Водещи новини