Проф. Герджиков: НДСВ ще прескочи бариерата за влизане в НС

  • 06 февруари 2023 14:17

  • 809
  • 12
Проф. Герджиков: НДСВ ще прескочи бариерата за влизане в НС
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати. Това каза проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, юрист, председател на 39-ото Народно събрание, бивш служебен премиер, едно от лицата на НДСВ в предаването "12+3" по БНР. 

Той допълни, че партията ще прескочи бариерата за влизане в парламента. 

"Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрекъснато виждат призраци и са много категорични, че сме руски проксита. НДСВ е отворена към всички партии, с изключение на "Възраждане", които изповядват различна политическа религия. Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, но не е изключено в недалечна перспектива да започнем да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим партньори", посочи Герджиков. 

Според него последните служебни правителства, особено последното, са били сполучливи и не е фатално, че има толкова служебни кабинети.

Проф. Огнян Герджиков: НДСВ се връща ударно в политиката

"Това не е чудо невиждано в политическия живот. И други страни са преминавали през такива въртележки. Влизането в криза не трябва да се приема като страшно. Ще излезем от кризата", добави той. 

По темата РСМ проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то коментира:  "Хората в РСМ ритат столчето, на което са седнали. Без благословията на България не могат да влязат в ЕС... Македонските партии са настроени срещу България и от десетилетия разпалват омразата. Провеждат политика, която е в тяхна полза пред света и в ущърб на България. Ние някак не успяхме да покажем пред света истината и сега берем лошите плодове от конфронтацията между двата братски народа". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
809 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
бай Ставри

2023.02.12 | 16:25

12
"Другарю" Герджиков,какво ни ОБЕЩА и какво ИЗРОВИ по времето на Вашето "служебно управление"???? Сега ,ДНЕС за какво се борбите?! Най-малкото,НЕ Ви ли е СРАМ????
Иво

2023.02.12 | 15:51

11
Благият професор съвсем си е загубил акъла.
М. Иванов

2023.02.06 | 20:42

10
Ще прескочи ти, дърт глупак за къде се стягаш?
sss

2023.02.06 | 16:47

9
Аха и този се нареди,нищо не остана в България
5

2023.02.06 | 16:33

8
От коя лудница те изтърваха? От Карлукова или от Бяла?!,
кочо боко сик ,вис и милиардите на сараите

2023.02.06 | 15:59

7
Герджик вие отдовноасте опипвали почвата на друга партия .Това е партията на ОПГ-ТЕРБ и ДПС ,където също е почвата и на функционолните неграмотни на слави кратувната
не!

2023.02.06 | 15:57

6
Не, ГЕРБаджиков, пардон - Герджиков, не кобургски царедворец, дето лижеше задника на комарджията от Мадрид, понеже, вместо в софийския затвор, той те качи на най-високия стол в държавата ни! Не, кобургско, сарайско и банкянско нищожество, дето разбираш от глисти-острици и от запек! Никога проектираната ти в ЦК на БКП, но особено КГБ корпорация, маскирана като партия, няма да види нито власт, нито парламент! Онзи слуга от село Славяново на кремълското чудовище ви е излъгал! Никога повече българския народ няма да повярва на лъжите, на чудовищните лъжи на хитреца Симо Горския, на когото комунистите харизаха държавни имоти за 200 милиона, той пък ги вкара във властта през задната врата! Никога българският народ няма да забрави престъпниците пигмея Никито и изцъкления Велчев, които комарджията от Мадрид докара бедни като църковни мишки, и те като него, и чиста проба просяци, ама излязоха от престъпното правителство на царедворците и национални предатели мултимилионери! Ти бе, ГЕРБаджиков, ти да не би да си заспал отвит и да сънуваш розови сънища! Я викай жена ти де те завие! Засега социолозите, дори и купени, ви дават едвам 1% бе, ГЕРБаджиков!
Хай

2023.02.06 | 14:49

5
Ебиси майката бе дрогиран мафийот бг вън от ес нато евро и шенген вън от България

2023.02.06 | 14:46

4
КОГАТО НАРОДА РАЗЧИТАШЕ НА НДСВ ВИЕ НИ ГО ПОКАЗАХТЕ,УРЕДИХТЕ ЦАРЯ МИШОК С ГРАБЕНЕ ОТ НАРОДА А СВИТАТС ВИ С НАИ АПЕТИТНИТЕ МЕСТА ПО БЪЛГАРИЯ.
Да,бе

2023.02.06 | 14:37

3
Надай се Наде на китка.

Добави коментар

Водещи новини