ГЕРБ оцени кметския мандат на Здравко Димитров като посредствен

  • 12 април 2023 14:48

  • 1103
  • 2
ГЕРБ оцени кметския мандат на Здравко Димитров като посредствен
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Мандатът на Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на е доста посредствен – това е оценката на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Пловдив. Според лидера й Иван Тотев още в самото начало са взети грешни решения, което е довело до дистанцирането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на

Тотев заяви, че грешно дефинирани проблеми и грешни решения за тях са причината за дистанцирането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от кмета. 

Според него екипът на Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на е набелязал приоритети, които по- скоро навредиха на града с тяхното ненавременно изпълнение и се е отказал да продължи други проекти, като бул. "Северен", които са били необходими

"Градът има нужда от лидер и лидерство", подчерта Тотев и добави, че кандидатът за кмет ще бъде определен през юли или август. Той не изключи възможността кандидатът им да не е от средите на партията.

Кметът на Пловдив плати 4500 лв. за операциите на премазания от дърво пловдивчанин

"Вече имаме една кандидатура в лицето на Манол Пейков, гледаме на нея сериозно и ще отговорим подобаващо", предаде БНР.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Пловдив са доволни от резултата на парламентарните избори, защото са увеличили броя на избирателите си, въпреки че останаха втора сила.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.04.13 | 06:21

2
ГЕРБ ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ПОСРЕДСТВЕН,ЗАЩОТО КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИМ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ И СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ТЯХ!

2023.04.12 | 15:42

1
ГЕРБ ИЗДИГНА ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ЗА ДА ГО ИЗПОЛЗВА И ДА ОПАЗИ ИВАН ТОТЕВ. МРЪСЕН НОМЕР ТИПИЧЕН ЗА ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини