Нанков: ГЕРБ-СДС няма да предаде своите избиратели в предстоящите трудни разговори

  • 12 април 2023 08:43

  • 409
  • 4
Нанков: ГЕРБ-СДС няма да предаде своите избиратели в предстоящите трудни разговори
© Булфото (архив)

В разгара на Страстната седмица у нас ще се разгорят политическите страсти. Това написа Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на във фейсбук. 

Така реши президентът като насрочи първото заседание на новия парламент за днес, Велика Сряда. Денят, в който Юда е уговорил да предаде Исус за 30 сребърника. Злото е било сторено и последвалото разкаяние на Юда няма как да промени хода на събитията. Защо е важно да припомняме всичко това? Защото трябва да не забравяме, че всяко решение има последици.

Александър Иванов след прогнозата на МВФ: Апелираме политическите лидери към зрялост

Днес ще заработи 49-ият парламент и гражданите, нашите работодатели, очакват да намерим решения за справяне с техните проблеми. Не с нашите. Трябва да сме на висота на техните очаквания. И когато завихряме политически страсти, нека мислим най-вече какво следва от делата ни.

Едно е сигурно - ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на няма да предаде своите избиратели в предстоящите трудни разговори с останалите партии за съставяне на правителство. И във всичките си действия отново ще се ръководим от интересите на народа. Каквато и клетва ще положим днес.

Радина Лазарова
409 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.04.12 | 18:30

4
Ще дойде ден когато всички освен ПП ДБ ще бъдат навързани.Сигорни сме,скору ще бъде.

2023.04.12 | 18:28

3
Пидел ти на циганите помаците и турците дето нямат нито фейзбук нито могат да пишат есемесеци,какви избиратели им казваш.Смешник платен лизач.Слушай там кво ти пее Борисов плочатата.
Емѝ...

2023.04.12 | 09:43

2
Е6ати буцата лой.

2023.04.12 | 08:52

1
ВИЖТЕ МУ УГОДНИЧЕСКАТА ФИЗИОНОМИЯ .ТОЗИ Е ПРЕДАТЕЛ ПО РОЖДЕНИЕ!

Добави коментар

Водещи новини