Биков: След поредното нападение на български клуб в РС Македония, няма как да продължим с лицемерните тези за братството

  • 24 ноември 2022 11:42

  • 326
  • 0
Биков: След поредното нападение на български клуб в РС Македония, няма как да продължим с лицемерните тези за братството
© Булфото (архив)

След поредното нападение на български клуб в Република Северна Македония, няма как да продължим с лицемерните тези за братството и приятелството между двата народа, които все повече се превръщат в безполезно клише.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1242

Време е оптиката на българската политика по отношение на Република Северна Македония да бъде променена и тази страна да започне да бъде разглеждана като проблемен съсед, какъвто е, пише Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Това не е само български проблем, но и европейски. Омразата към българите в Република Северна Македония е омраза към Европа и опит на определени високопоставени фактори в този наш съсед, да отклонят страната си от пътя към Европа.

Журналист в РСМ: Медиите се опитаха да олекотят случая със стрелбата по българския клуб

Последвайте канала на

Радина Лазарова
326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини