Висок градус на страстите и безредици в пленарна зала, Рашидов даде почивка

  • 16 ноември 2022 10:06

  • 2794
  • 12
Висок градус на страстите и безредици в пленарна зала, Рашидов даде почивка
© Булфото, архив

Въпросите около българските въглищни централи нажежиха страстите в първото за седмицата заседание на депутатите. Вчера темата стана повод и за невиждан скандал между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Днес и от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" подхванаха въпроса. В декларация от името на група Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност атакува някои от депутатите от Старозагорския регион, които по време на кампанията защитавали тезата, че централите не трябва да бъдат затваряни, а сега мълчали. По думите ѝ, само от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са приели темата присърце и са правили среща след среща с хората в района на Гълъбово и Раднево.

ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ с чутовен скандал пред смаяните журналисти

“Вчера чухме поредната лъжа на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, който днес отново не е на работа, а след това станахме свидетели на скандал между две бивши управляващи партии“, посочи Михайлова. 

След това настана смут в залата. На трибуната излезе Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Цончо Ганев от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ започна да му подвиква, а Гьоков се обърна към Вежди Рашидов: "Кой е тоя, дето ми подвиква?". "Е, ваш колега е“, отговори му председателят Рашидов. 

Гьоков обвини "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, че приватизирали темата, която била национална.В залата постепенно започнаха да се забелязват наченки на бой, подвикванията не спираха, а Рашидов даде 15 минути почивка, за да може ситуацията да се успокои.

И след почивката, пререканията между Цончо Ганев и Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора не спряха веднага. Йордан Цонев (ДПС) поиска спорът да бъде прекратен, защото медиите ще отразят единствено скандала в зала и никой няма да разбере загрижеността на депутатите за българските миньори.

"Безобразно поведение, да не търся друга дума. Тук не е мястото да бъдете арогантни един към друг. Ако имате какво да кажете, в кулоарите", коментира председателят на парламента.

В крайна сметка Рашидов даде възможност на Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора (БСП) за лично обяснение, а след което парламентът премина към първа точка от дневния си ред.

Народното събрание започва работа с първо четене на два законопроекта за промени в Закона за подпомагане на земеделските производители - на ГЕРБ-СДС и на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Депутатите приеха седмичната си програма. В нея е и ратифициране на Допълнение на Споразумението за заем между Европейския съюз като заемодател и България като заемополучател. Новият заем в размер на 460 170 000 евро, поискан от страната ни, е за покриване на бюджетни разходи във връзка с преодоляване на социално-икономическите последици за работниците и самостоятелно заетите лица вследствие на COVID-19. Предвижда се също депутатите да разгледат на първо четене изменения в Закона за данъците върху доходите на физическите лица и да продължат обсъждането на промените в Закона за корпоративното подоходно облагане.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2794 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
народен глас

2022.11.16 | 12:00

12
тия защо не се хванат на работа за кво взимат заплати айде шом неможе да се разберете разпускайте се

2022.11.16 | 11:47

11
Престъпници , всичките сте за затвора с доживотна.
НОВИНАРСКИ К У Р В И

2022.11.16 | 10:08

1
ИЗВИНЕТЕ СЕ ЗА ФАЛШИВАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ПИСАХТЕ ВЧЕРА. РАКЕТИТЕ УДАРИЛИ ПОЛША СА УКРАЙНСКИ. А ВИЕ ОБВИНИХТЕ РУСИЯ.
6

2022.11.16 | 11:34

10
Напротив. Снощи новини бг, написаха че РУСИЯ е ударила полша. Няколко пъти им писах да си променят заглавието, но нищо.

2022.11.16 | 11:06

6
Ти па, да не тие за първи път? Казаха само, че ракетите са руски, защо да казват кой ги е изстрелял?
Шамс

2022.11.16 | 11:29

9
ما أجمل ن
леля Потка от Кърджали

2022.11.16 | 11:25

8
Л.йнометите на мах .
ЖИВОТ НИ ГАДНИ

2022.11.16 | 11:14

7
ЗА ДА ХВАНЕ ДИКИШ ПОСТАНОВКАТА ПОНЕ 2-3 ТРЕБВА ДА ЗА К О Л И Т Е :)
ЦИРК РАЗИГРАВАТ

2022.11.16 | 10:58

5
ГАДНИТЕ ЖИВОТ НИ! С ПРЕДВАРИТЕЛЕН СЦЕНАРИЙ!
Мултигруп

2022.11.16 | 10:38

4
И за чеп за зеле не ставаш бе, Мултако с феса, не го ли разбра?! толкова ли си тъп и защо не си вдигнеш задника от председателския стол и не се разкараш?! Че поне ти не го ли разбра ма, селяндурке от Крушовица?!

2022.11.16 | 10:12

3
tez se kalnqha 4e 6te se rakovodiat ot interesite na naroda no do sega ne vidiah edin da misli za naroda

2022.11.16 | 10:11

2
koi den nekoi 4ovek 6te vlezne vav toz bardak nare4en parlament i 6te va zapuka taka i trebva da stane za da se opravi na6ta politi4eska kriza

Добави коментар

Водещи новини