Депутатите се скараха за Плана за възстановяване и батериите

  • 26 октомври 2022 12:01

  • 3659
  • 94
Депутатите се скараха за Плана за възстановяване и батериите
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Парламентът обсъжда проект на решение за задължаване на Министерския съвет в срок от седем дни да внесе в Народното събрание законопроектите, необходими за изпълнение на междинните етапни цели по Националния план за възстановяване и устойчивост, във връзка с подаване към Европейската комисия на искане за второ плащане към 31 декември 2022 година. Предложението е внесено от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Проекторешението предвижда още да се задължи зам. министър-председателят по управление на европейските средства да внесе в двуседмичен срок обхватен анализ на риска по Националния план за възстановяване и устойчивост при прогнозни данни към 31 декември 2022 година.

Министър Зарков с информация за правните закони, свързани с Плана за възстановяване

Десислава Трифонова от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира, че днес България се е превърнала не в нетен ползвател, а в нетен донор на средства за ЕС, така че средствата по Плана за възстановяване са крайно необходими. Тя отбеляза, че до средата на 2026 г. проектите по плана трябва да са изпълнени. По думите ѝ България може да бъде изправена пред загуба на средства по плана. 

В мотивите към проекторешението се посочва, че приемането на предвидените 19 законодателни изменения за получаването на второто плащане е само част от всички реформи и мерки, които следва да приеме парламентът. Отбелязва се още, че след второто плащане има още седем такива срещу 258 амбициозни цели, свързани с провеждането на реформи и изпълнение на инфраструктурни проекти. Необходимо е спешно стартиране на всички покани за финансиране от Националния план за възстановяване и устойчивост, за да се компенсира едногодишното закъснение и опасността от загуба на средства, пише още в мотивите. 

В хода на дебата от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" повдигнаха темата за ангажимент по плана за затваряне на въглищни централи, а от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" влязоха в спор кой е закрил и кой е спасил централите.

Цончо Ганев от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" коментира, че планът, който е приет от предишното мнозинство, реално довежда дотам, че след три години България трябва да закрие 40 процента от ТЕЦ-овете. От "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" нямаме намерение да ви подкрепяме в този геноцид срещу българската икономика, заяви той.

Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" коментира, че забавянето по плана се дължи и на проведените абсолютно излишни избори през тази година, които, по думите му, са били произведени заради "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Имахте мнозинство в предишния парламент, да си бяхте направили правителство и да бяхте работили по тези приоритети, които сега казвате, че са забавени, посочи той.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира, че точно енергетиката е причината да бъде забавен планът с година и половина вече. Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник го остави на 99 процента готов през април 2021 г., заяви той. Добрев отбеляза, че оттогава досега са се появили два лобистки проекта, които, по думите му, не са необходими на никого, още по-малко на енергетиката - за батерии и за геотермална енергетика. Всъщност сигурно са необходими на тези, които ще вземат комисионните от тях, коментира  Добрев. Той посочи, че заради тези два проекта ЕК е принудила "господата бивши управляващи" да заложат в плана дата за либерализация на битовия пазар и дата и проценти за затваряне на въглищните централи.  

Бившият вицепремиер и министър на финансите Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на (ПП) коментира, че за втори път се налага да взема лично обяснение.

Красимир Вълчев скочи на "Промяната" заради комплекса „Марица-Изток“

"Третия път - направо през съда", посочи той в отговор на изказване на Цончо Ганев, в което депутатът от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" обвини предишното правителство в национално предателство. Ако бяхте прочели плана, щяхте да видите, че затваряне на мощности няма - няма нито един мегават мощност в Маришкия басейн, който трябва да бъде изваден или затворен, нито един, каза Василев. По думите му, това е значително по-добре от предишната версия на плана, където имаше затваряне на мощности и замяната им с газова централа. "Което означаваше България да влезе в газова зависимост и за електроенергията си. Може би това е бил вашият план, съжалявам, че го развалихме", добави той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3659 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
ГОЧО БУЛГУРА

2022.10.27 | 07:26

94
ДЕЛЯН. ЛЕВЧЕТО. ОТНОВО МЕЧТАЕ ДА. ПРОБУТА ЦЯЛАТА РОДА. В. УПРАВЛЕНИЕТО. НА. ХАСКОВО. НО. НА ( ЛЪЖЛИВ СЪБИ) ТОЯ. ПЪТ. НЕ. МУ. СЕ. ОТВАРЯ. ПАРАШУТНИКА. ЕЙ. ГЕРБЕРАСИ. СПРЕТЕ. ДА. СЕ. ОПИТВАТЕ. ДА. ИЗМИЕТЕ ОСРАНИЯ КРАДЛИВ ДИРНИК НА. ВАШИЯ ВОЖД, ДЕТО. ЛАПАХТЕ ЗАЕДНО. МИЛИАРДИТЕ ПРЕЗ. ТЕЗИ. ЗЛОЩАСТНИ ГОДИНИ. ЗА БЪЛГАРИЯ. ПО ВРЕМЕ. НА ОБИРДЖИЙСКОТО. ВИ УПРАВЛЕНИЕ.ВСИЧКИ. СТЕ. ЗА. СЪД. И. ЗАТВОР.
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.10.27 | 01:47

91
☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! 卐☞Sieg Heil!☜ ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH! ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz ☞Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НА КОЛ!☜☞: yerl.org/crXJp ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово☜☞: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
✌Ванина Колева✌

2022.10.27 | 01:51

93
.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо oт ceлo Xepakoвo, ПPOKЛИНAМ ТE ДA ГOPИШ В AДA YPOД ГНYCEН. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.10.27 | 01:49

92
☞Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa koмпpoмaти c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт вcичkи c тeзи koмпpoмaти!: yerl.org/ttk6V ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Долу Бългaроубиецa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НА КОЛ!: yerl.org/crXJp ☞Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. ☞Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! ☞На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! ☞Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. ☞Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6-те апартамента, а сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали! ☞Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! ☞По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! ☞Зa нeзнaeщитe пoяcнявaм, чe „биpaтa” e koдoвoтo имe нa kokaинa, т.e. МИШО БИРАТА, e бил kokaинoв БOC! ☞Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена-КГБеец Валентин Златев. ☞ И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник - милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. ☞Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро! ➤Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996: tiny.cc/wv4zuz ☞Вежди-Рашид бей е твърде близък с МAФИOЗИТE oт koтилoтo нa ДC: tiny.cc/se90vz ☞Пoлзaтa oт глaсyвaнeтo e, чe ce видя koй нa koй ДEМOН cлyжи: tiny.cc/ue90vz ➤Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: tiny.cc/wewyuz ☞Зa дa зaдъpжи влacттa в cвoи pъцe, пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! ☞Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 78 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! ☞Очевадно е, че държавата-мафия разиграва цирк пред БГ-овцете! ☞Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! ☞Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! ☞Иcтинaтa e, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от ДС! ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Бokо-Kaнибaлa тpябвa дa бъдe жив-изгopeн нa oгнeнa-kлaдa пpeд пapлaмeнтa! ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m
PaulaFox

2022.10.26 | 13:37

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
☠Boйтek c чepвeния kъckeт☠

2022.10.27 | 01:42

90
☞Eй Пayлa пoмниш ли мe, бяxмe cъyчeници, нa мeн ми виkaxтe Boйтek-мekaтa пишka, a нa тeб ти виkaxме Пaвлинa-миpизливaтa ЧИПA! ☞Пayлa, нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, пoнeжe ca физичeckи и пcиxичeckи амopтизиpaни, и изтъpkaнитe им минджи xeм ca aлтaви kът пoпckи pъkaв, xeм миpишaт лoшo, xeм ca yвиcнaли дo-koлeнeтe, тa нe ce xaби дa cи пpaвиш pekлaми тyk, нecтaвaш зa ибaнe и ниkoй нopмaлeн мъж нямa дa ти ce въpжe, aми xвaщaй мoтиkaтa и oтивaй нa ceлo, тaм ти e шaнca зa пpeпитaниe!☜ ☞A Пeщepaтa cи koлkoтo и дa я миeш вcе cи МИPИШE нъ тoплo oпyшeнa ckyмpия, фakт!☜

2022.10.26 | 15:28

86
Мачкай Василев маз.ните, зл.обни лъжци от ГРО.Б и “Повр.ъщане”. Можеш го много добре!

2022.10.26 | 16:06

89
нищо и никого не може да мачка, щото е зает с любовника си просто наско!

2022.10.26 | 15:32

88
от Подмяната са жалки крадци е лекета

2022.10.26 | 15:32

87
Асенчо, куклата на конци на Прокопиев ВЕДНАГА В ПАНДИЗА
????

2022.10.26 | 14:50

6
КОЙ,КОЙ,КОЙ Томислав Дончев ли,че ТОЙ не прави ли и "електронното управление"????????? А, КЪДЕ е това "УПРАВЛЕНИЕ"?????????????????? А,ПАРИТЕ за него?????????????????????????????????????
"приятел" на Харизанов

2022.10.26 | 15:21

85
НАИСТИНА Дончев,КЪДЕ е ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО?!
нормален

2022.10.26 | 12:17

1
я да видим какво пише в този план: стр.113 внесен на дата 30.05.2022 от Кирил Петков – министър председател на България от 13.12. 2021г. до 02.08.2022г ...Реформа 10: Декарбонизация на енергийния сектор Декарбонизацията на енергийния сектор ще е с акцент върху намаляването на въглеродните емисии от производството на електроенергия с 40% вземайки изходните нива от 2019 г. Целта за намаляване на емисиите трябва да бъде постигната през 2025 г. (измерено и потвърдено с данните за 2026 г.) и ще се затвърди с актуализиране на националното законодателството в Закона за ограничаване изменение на климата, с който ще се създаде и ясен план за постепенно премахване на централите на въглища до 2038 г. и ще има регулаторен таван за техните емисии на въглероден диоксид, приложим от 1 януари 2026 г. Законът също ще предвиди мерки във връзка със социално-икономическите последствия, което ще се финансират и ще са в съответствие с мерките предвидени под Фонда за справедлив преход Намаляването на емисиите на въглероден диоксид ще обхваща централите работещи на въглища, а именно ТЕЦ Марица 3 ЕАД, ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД, ТЕЦ Бобов дол ЕАД, AES-3C Марица Изток 1, ТЕЦ Контур Глобал Марица Изток 3, ТЕЦ БРИКЕЛ ЕАД, ТЕЦ Република, ТЕЦ Русе Изток и Топлофикация Сливен. При изпълнението на целите за декарбонизация, ще се отчетат и цялостното екологично представяне на съответните инсталации по отношение на емисиите на атмосферните замърсители на прах и серен диоксид, както и съответствието с ЕС стандарти за качество на атмосферния въздух във всички зони с индикатори и норми за качеството на въздуха, където са разположени инсталациите. Постигането на тези цели ще трябва да приключат до 30 юни 2026 г. и ще бъде интегрирано към Закона за ограничаване изменение на климата. така, че кокорчо да не се репчи толкова...
Още по нормален

2022.10.26 | 14:58

84
Съжелявам, но нещо се бъгна и за това излезна 100 пъти
Още по нормален

2022.10.26 | 14:57

83
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:57

82
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

81
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

80
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

79
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

78
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

77
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

76
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

75
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

74
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

73
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

72
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

71
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

70
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

69
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

68
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

67
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

66
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

65
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

64
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

63
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

62
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

61
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

60
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

59
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

58
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

57
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

56
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

55
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

54
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

53
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

52
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

51
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

50
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

49
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

48
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

47
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

46
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

45
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

44
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

43
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

42
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

41
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

40
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

39
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

38
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

37
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

36
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

35
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

34
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

33
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

32
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

31
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

30
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

29
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

28
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

27
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

26
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

25
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

24
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

23
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

22
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

21
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

20
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

19
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

18
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

17
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

16
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

15
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

14
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

13
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

12
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

11
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

10
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

9
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

8
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?
Още по нормален

2022.10.26 | 14:56

7
Е къде видя точно закриване на 40% от централите до 2026 г?

2022.10.26 | 14:25

5
Още по - интересно е продължението на тази 113 стр.: "Създаване на държавно предприятие „Конверсия на въглищни региони" - По настояване на Службите на ЕК тази реформа не е включена като част от целите по НПВУ и съответно националните ангажименти по Плана. Това не представлява пречка пред реализирането й извън ангажиментите по плана, като следва да се отбележи, че тя не е предвиждала финансиране от МВУ. Такъв е обаче възможен от Фонда за справедлив преход. Предприятието ще е към Министерството на енергетиката, като на него се предоставят съществуващите терени и съоръжения на въгледобивни или енергийни дружества - държавна собственост, заедно с прилежащата инфраструктура и земята към тях, за осъществяване на дейностите по рекултивация. Предприятието планира ландшафтното и инфраструктурно развитие, подготвя терените и модернизация на инфраструктурата, така 114 че да съответстват на нуждите за нови дейности в контекста на създаване на икономическа зона в комплекса Марица Изток. За осъществяване на дейностите, предприятието наема работници и служители, чиито договори се прекратяват във връзка с прекратяване на минната дейност." Значи всички специалисти от Мините, ще трябва да станат градинари, косачи и рачиствачи на терени!

2022.10.26 | 12:51

3
ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЕ Е ЗА КОРУПЦИЯ, ДЕЛЯН ДА СИ ГО НАБИЕ В ТИКВАТА

2022.10.26 | 12:44

2
Кокалааа, не могаг да разделят.

Добави коментар

Водещи новини