Депутат от ПП за министъра на културата: Видях един клип на млад човек, който благодари за изпратените му пожелания за рожден ден

  • 10 април 2022 09:44

  • 4505
  • 10
Депутат от ПП за министъра на културата: Видях един клип на млад човек, който благодари за изпратените му пожелания за рожден ден
©
Слушай новината Слушай новината

Зам.-председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната” Петър Куленски обясни в студиото на „Събуди се” по NOVA, че не е присъствал на разговори, на които на кандидата за управител на БНБ Любомир Каримански е предлаган пост.

„Нямам такава информация. Не знам дали въобще му е предлаган алтернативен пост и няма как да коментирам дали е решение на парламентарната група. Не съм говорил с Кирил Петков или депутата Сабрутев, доколкото това изтече в събота”, допълни той.

Ива Митева: ПП предложиха на Любомир Каримански пост в Световната банка

Куленски коментира и призивите на БСП и „Демократична България” кандидатурата на Андрей Гюров да бъде оттеглена. „Ние стоим твърдо зад него. Един доказан професионалист с добра кариера в чужбина и в академичните среди”, категоричен беше зам.-председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната”. Повече информация по темата той очаква след днешния коалиционен съвет.

Веселин Калановски: Дано колегите от ПП да ни осигурят един щастлив следващ петък без този министър на културата

„Видях един клип на млад човек, който благодари за изпратените му пожелания за рожден ден. Това е. Виждам, че в Министерството на културата се работи активно. Както и във всички други министерства, има още неща, които трябва да бъдат свършени и съм сигурен, че ще бъдат”, каза Куленски и уточни, че той не е човекът, който ще коментира оставката на министъра на културата Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има

Куленски посочи, че по време на предишното управление за периода 2018-2021 г. са сключени редица договори за ремонт и поддръжка на пътищата, за които заяви, че част от тях заобикалят правилата за възлагане на обществени поръчки. „По тези договори вече има реално извършени дейности и ние трябва да одобрим плащания, за да могат тези дейности да бъдат разплатени. Нашето мото обаче е „нулева толерантност към корупцията”. Затова имаме нужда от допълнително време, за да създадем механизми за контрол, за да сме сигурни, че нито един лев няма да бъде изтеглен в сакове, чували, че няма да потече към нечии чекмеджета и нощни шкафчета”, обясни зам.-председателят на ПГ на ПП. Той обеща, че парите ще бъдат изплатени и средства за пътни ремонти и поддръжка ще има. Куленски отрече да са използвани процедурни хватки и отлагане. „Ние поискахме седмица, максимум две, за да можем да прецизираме текста на решението”, допълни депутатът.

Слави Трифонов изригна срещу Кирил Петков

Председателят на ПГ на „Продължаваме Промяната” посочи, че в поста на лидера на ИТН Слави Трифонов за Северна Македония е видял твърдения, които обаче не са били подкрепени с фактология и доказателства. „Позицията на България по темата РСМ остава непроменена и ние се придържаме към Договора за добросъседство от 2017 г. Няма да правим компромис с това. Единственото, което беше направено, е да се създадат редица работни групи в някои сфери, където да търсим напредък”, подчерта Куленски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4505 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Ти пък

2022.04.10 | 13:38

10
Сляп ли си бил. То явен IDIот се.вижда н на видеото.
Ти пък

2022.04.10 | 13:38

9
Сляп ли си бил. То явен IDIот се.вижда н на видеото.
Мууу

2022.04.10 | 12:33

8
Вие всички ли от ПП сте мега издухани!?

2022.04.10 | 10:01

2
Този пиян и надрусан гей ли е българската култура ? Срам !
до червения боклук под мене

2022.04.10 | 12:12

7
тя и майка ти ходи с разпрана минджа межу турските тирове, ама никой не казва нищо , бесепе.дерст нагъл, мръсен долен!

2022.04.10 | 11:05

6
ами такава е американската представа
неразбиращ

2022.04.10 | 11:00

5
Е,ТВА СЕ ВИКА,ПОДКРЕПА!ВКУПОМ,ОТРИЧАТЕ!ПП.

2022.04.10 | 10:32

4
Да започнем от Дамаджаната и Надето ! После и другите . Да видим кой къде ще избяга
ме.....

2022.04.10 | 10:17

3
Аз видях Петков ,Василев и Атанасов като трите лица на ПП които ще изгоним
Ние

2022.04.10 | 10:01

1
Нямам думи. И тия хора ни управляват.

Добави коментар

Водещи новини