За "Демократична България" най-логично е да подкрепят Лозан Панов

  • 06 октомври 2021 11:10

  • 884
  • 4
За "Демократична България" най-логично е да подкрепят Лозан Панов
© Bulphoto, архив

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския още в неделя направи изявление, в което той сподели своето очакване, че Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, бидейки един от големите изразители на една от основните ни каузи за реформа на съдебната реформа, е най-логичната от наша гледна точка кандидатура. Нашата подкрепа би била естествена и трудно може да се очаква нещо друго. Това заяви Надежда Йорданова от ДБ пред Bulgaria on air. 

Тя съобщи, че в рамките на вчерашния ден са вървели процесите в трите партии - "Да, България", ДСБ и "Зелено движение", а днес предстои председателският съвет на коалицията да вземе своето решение, така че става въпрос до часове да бъде подкрепен кандидатът за президент Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".  

Румен Христов: Можем да избираме между "Върви, народе възродени" и "Партизан за бой се стяга"

"На настоящия етап "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" не води разговори за разпределяне на постове или за разпределяне на порции. Така че подобен разговор, където определен човек се поставя на определен пост, за нас е неприемлив. От наша гледна точка важни са каузите, важни са приоритетите, важни са политиките. Така че трябва да се фокусираме върху този разговор", заяви тя относно коментара на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, че е по-подходящо Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет да бъде избран за главен прокурор.

Бившият народен представител припомни, че още в 46-ото Народно събрание "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" е изляза с позиция, че следващото управление трябва да бъде коалиционно, формирано по начин, по който действа класическата демокрация. Тя подчерта, че ще работят това да се случи в следващото НС. 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
884 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
брррртрттттттт

2021.10.06 | 11:52

1
Не че не се въртяха и около Радаве, тези не знаят какво искат
Мамурик

2021.10.06 | 12:24

2
С такава прическа трудно се става президент!!

2021.10.06 | 13:08

3
ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НАТАКОВА МУТРЕНСКА ВРЪЗКАРИЯ

2021.10.06 | 14:00

4
Лизан и ДБ в концлагер !

Добави коментар

Водещи новини