Депутатите изслушват Стефан Янев

  • 01 септември 2021 09:54

  • 32888
  • 0
Депутатите изслушват Стефан Янев
© Bulphoto/архив

Парламентът ще изслуша служебния министър-председател Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, министрите на вътрешните работи, на отбраната и на външните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска и Светлан СтоевСветлан СтоевСветлан Стоев е завършил УНСС, специалност „Международни отношения” през 1985 г. Има за готовността за посрещане на нова мигрантска вълна.

Изслушването е предвидено за днес по предложение на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на като точка трета. Това решиха депутатите, които приеха работната програма за седмицата.

Още няма точна дата за изборите за президент

От "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" също предложиха да има изслушване на премиера за мигрантския натиск, което да се състои в петък. Искането също получи подкрепа в пленарна зала.

НА ЖИВО: НС със заседание: Ще задържим третия мандат, за да се актуализира бюджета, обяви Нинова

Днес е първата сряда от месеца и съгласно правилника на Народното събрание парламентарните групи имат право да предлагат точки, които задължително се включват в дневния ред. По предложение на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" парламентът обсъжда проекторешение за намаляване на сроковете за актуализация на бюджета.

От ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са предложили депутатите да разгледат на първо четене три законопроекта за промени в Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство.

Не беше допуснато предложението на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на депутатите да разгледат промени в Изборния кодекс, тъй като не е направено по надлежния ред. Председателят на групата Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, поиска от трибуната тяхното предложение все пак да бъде включено в програмата и призова да се даде възможност на избирателите за гласуване с хартиена бюлетина и за броене на разписките от машините след приключване на изборния ден.

В седмичната програма е ратификацията на Рамковото споразумение за Проекта "Традуки" относно подкрепа и посредничество за проекти в областта на превода в Югоизточна Европа и първото четене на промени в Закона за Националната служба за охрана, както и изслушвания на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по горите Александър Дунчев и на министрите на транспорта, на регионалното развитие и на финансите Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през, Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

В четвъртък от 12.00 часа е предвиден блиц контрол на министър-председателя Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен и вицепремиерите, а в петък - редовен парламентарен контрол.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
32888 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини