Тошко Йорданов: Топката е в полето на ДБ и ИБГНИ, чакаме ход от тяхна страна

  • 29 юли 2021 17:51

  • 2861
  • 24
Тошко Йорданов: Топката е в полето на ДБ и ИБГНИ, чакаме ход от тяхна страна
© Булфото (архив)

Ако има предсрочни избори, отговорността е на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) и на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" (ИБГНИ). Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"(ИТН) и зам.-председател на партията Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Ние от миналия петък водим консултации и знаете какви бяха изказванията. След срещата с ИБГНИ изявленията бяха, че нямаме спорове по целите и стъпките, с които да се постигнат тези цели, с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДБ също нямаше съществени различия. След това имаше среща на експертни нива с ДБ, ИБГНИ и с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Нямаше срещи с представители на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – нещо, за което Мая  Манолова излъга в парламента. Тонът беше позитивен и нещата бяха прекрасни до вчера.  Не знам какво се случило в ДБ, за да излезе Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския с тази декларация. В срещите с тях им обяснихме достатъчно ясно , че няма да има представители на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в правителство на ИТН. Не знам какво се случи, че вчера така рязко ДБ взе завой към предсрочни избори. Нещо се е случило около ДБ и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, но какво, не знам, заяви Йорданов.

При проведените разговори със служебните министри с г-н Петков нямахме разминавания, с г-н Денков също. Г-н Василев каза, че иска да е министър на финансите, за да се занимава със спирането на мръсните пари. Ние му предложихме поста вицепремиер по европейските фондове, където са най-големите пари. Той каза: "Това е прекрасно, но аз искам да съм министър на финансите". Тук ние вече се усъмнихме и потърсихме тази информация, която днес изнесохме. Когато установихме, че нещата не са толкова чисти и лъскави, не сме отправяли повторна покана, поясни зам.-председателят на ИТН.

Попитан има ли координирана атака на ИТН и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към служебните министри, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. каза: "Вчера Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския брутално и директно посочи, че тези трима министри трябва да са в редовното правителство. Нашата реакция беше на следващия ден. Ние не бързаме да говорим преди да помислим. Няма координирана атака с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Нямаме контакти с тях".

Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката и засили страната към нови избори

С ДБ постигнахме абсолютно съгласие, че трябва да има дълбока съдебна реформа, че трябва да бъдат премахнати специализираните съдилища, че сегашният главен прокурор не е добър главен прокурор и трябва да се промени механизмът на избирането му. След това се появява г-н Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и започва да ни обвинява във връзки с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за които тези три неща са приоритети. Кой всъщност саботира процеса? И защо? Не сме ние. Оттук нататък, ако желаят да подновим разговорите и да продължим по пътя, по който вървяхме до вчера, няма проблем от наша страна. Но в момента топката е в тяхното поле и в полето на ИБГНИ. Още преди две седмици ние ясно заявихме, че искаме подкрепа от тези две политически формации. Ако не получим подкрепа, отговорността за нови избори е тяхна. В момента чакаме ход от тяхна страна. От тях зависи дали ще продължим напред или хвърлят страната в нови избори. Ние сме готови и за това, подчерта Йорданов.

Той посочи, че за мнистри ще бъдат номинирани хора, които са професионалисти и които не са били министри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и НДСВ. Ние търсим експертиза, отбеляза зам.-председателят на ИТН.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2861 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Добре

2021.08.04 | 17:33

24
Предложените за министри имали прозападна ориентация. Ще видим накъде и как ще завие ориентацията когато започнат проблемите.
Реално погледнато

2021.07.30 | 02:36

23
ИТН могат да съставят правителство само с подкрепата на ГЕРБ, нали. Тогава откъде-накъде хр Иванов ще им налага министри.
Умник Гюро

2021.07.30 | 01:21

22
Тошко Африкански не можа да завърши Българска филология, а камо ли - да събере правителство и да управлява. Смешник.

2021.07.29 | 17:54

2
Сегашния прокyрор не е добър, защото настъпа Черепа и други мутри.

2021.07.29 | 22:57

21
И Пацо Хитлера.

2021.07.29 | 18:00

4
Тошко маймунката скача по трибункат.а
Ха Ха

2021.07.29 | 22:55

20
Много пъргав тоз Макак...

2021.07.29 | 18:22

9
Хахаха

2021.07.29 | 22:12

19
ИТН умря.Бойко 4 на следващите избори.

2021.07.29 | 20:48

17
Това ли поиска така нареченият български народ? Обикновени дървеноговорящи хора, с аграрно излъчване, но назначени за политици и за хора във висшата политика. Неимоверно висок процент на хора с говорни дефекти, непотърсили логопед навреме се изказват, без да включвам лексилогичното ниво и неспособността им да формулират ясно каквито и да било концепции. Говорният фон, доловен от микрофоните напомня за звуците характерни за някогашната Централна Баня, уви, днес споминала се безвъзвратно. Дочуват се гласове на теляци, както и на хора чакащи да получат билетчета, налъми, чаршафи и кисѐта с които да изтъркат своята идеологическа кир. Няма как да стане! А какво всъщност ще стане? Ще стане това, което най-малоумните желаят. Защото са мнозинство. А какво е то? Безплатен социализъм и задължително равенство на умните и работливите спрямо мързеливите и глупавите. (Вж. Мечтаната Аркадия на Тодор Живков в ново издание.) И взаимна омраза и ръфане един срещу друг. Ай, чиститу!

2021.07.29 | 20:49

18
Горното е от д-р Любомир Канов
ТОШКОУУ

2021.07.29 | 20:47

16
КАДЕ СИ ВИДЕЛ МРАВОЯД С ТОПКА ДА ИГРАЙ ВЕ!?
Иван Иванов

2021.07.29 | 20:35

15
ИТН проиграва надеждата на милиони българи за живот в нормална държава. В парламентарната група са събрани отломки от СДС и кариеристи. А "Чалгата" от фейсбук напътва българския народ и се вживява в Месия. Пълен кошмар, особено като си представя, че тая пасмина може и да ни управлява.

2021.07.29 | 18:39

14
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

Добави коментар

Водещи новини