Борисов за конфликта между ИТН и ДБ: Цялата им борба е за постове, пари и власт

  • 29 юли 2021 13:12

  • 10121
  • 66
© ПП ГЕРБ

Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. Някаква госпожа там с 5,1% на изборите казала, че трябва да се пазят от дългата ръка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС. За ДПС не знам, но ние искаме да сме на хиляди километри от това продажно мнозинство, което искате да направите. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в град Стамболийски по повод скандалите между ИТН и ДБ при преговорите им за съставяне на правителство. По думите на Борисов най-виновен за сегашната ситуация е Румен Радев и ще се види в следващите дни как прикриват много неща, защото най-ги е страх от това, което са направили.

,,Това, което го говорехме преди две седмици, днес го чухме в парламента. Че са далавераджии и искат само постове. Още преди 2 седмици му казах на Слави Трифонов през медиите, да даде главен прокурор на Христо Иванов и той нищо друго няма да иска. Ние не сме се срещали с никой и не искаме да участваме'', подчерта председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Тошко Йорданов нападна жестоко Манолова и Христо Иванов. Какви игрички се играят?

Според него, ако отидем на трети избори, това са половин милиард лева похарчени от държавата за избори.

Не само, че не искаме да участваме в правителство, но не искам и "Добър ден" да ни кажат. Да си направят правителство и да си поемат отговорността. Да не ни намесват нас, нека да си направят правителство. Не знам сега как ще се сдобрят. Тошко Йорданов каза, че техният министър е мошеник. Ние като казахме, че най-добрият му приятел Спецов е мошеник, вие си траехте, припомни Борисов и бе категоричен, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е готова за избори и ще увеличи своя резултат, но за държавата е по-добре сега да направят правителство и да си поемат отговорността.

,,Признавам вота на хората и нека първият да направи правителство. Това е демокрацията. Да не ни слагат, че участваме в някакви преговори'', призова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

,,Това е демокрацията по Рашковски и Радевски, която Христо Иванов иска да наложи. Другите купуваха гласове яко и затова сега са уплашени, защото ние без нищо имаме колкото тях. Другите партии ходеха по предприятията, но тях дали са ги викали да ги предупреждават да не правят корпоративен вот? И ДБ, и ИТН ходеха по предприятията. Полицаите не са виновни, като имат такъв министър като Бойко Рашков. На тях им е неудобно да правят това'', посочи председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по повод терора над симпатизантите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в дните преди изборите на 11 юли.

Рашков в схватка с ГЕРБ: Не съм дясната ръка на таралежа, че да изнасям имената на подслушваните протестиращи!

,,Цялата страна беше с техни билбордове, през 1 километър на магистралата. Тези пари от къде са?'', попита Борисов.

От Стефан Янев три упрека чух към нас сутринта, разбирам го човекът, че му е неудобно и неслучайно е излязъл през задния вход на парламента. Първото е, че сме давали по 50 лева на пенсионерите. Да му кажа, че не може това да е упрек, че сме дали на 2,4 милиона пенсионери пари за лекарства по време на пандемията. Вторият упрек е за Северозапада – защо сме правили „Хемус“ и Ботевград-Видин. Ами защото има нужда от развитие и там. И третото е, че сме давали безвъзмездно пари на бизнеса при COVID кризата. Упреците на Стефан Янев са наша реклама, категоричен бе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той припомни, че БСП са фалирали най-много банки.

,,Сега първото, което направиха, е да се хвърлят на ББР. Само че Кирил Петков каза, че банката е капитализирана и е в цветущо състояние. Сега битката е как да я източат. С поставени фирми уж за Ай Ти, ще дават по 5-10 милиона необезпечени и те няма да ги върнат'', предупреди Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изрази възмущението си, че в новия вариант на Плана за възстановяване е предвиден 1 милиард за 1 гигават соларни паркове и попита хората от това ли най-много имат нужда?

Обещали са мангизи на някой, за да купят от тях батериите, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Владимир Василев
10121 66

Свързани новини

Коментари 66

Добави коментар
Милена

2021.08.02 | 20:55

66
ДБ се стремят всячески към властта
Анонимен

2021.08.02 | 09:49

65
Те ще се разберат вас никой не ви иска
Даниел

2021.07.30 | 09:00

64
Никога не съм симпатизирал на Борисов, но в случая е прав. Алчността за постове, власт и пари не може да бъде прикрита.
aaa

2021.07.29 | 16:35

63
Днеска гледах как от партия ГРОБ скочиха че парите за саниране от плана за въстановявани били намалени а то за какво било и от там ще им секнат кражбите , никога повече тиквата и гроб

2021.07.29 | 15:40

45
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.07.29 | 16:19

62
От гората ли идваш или от психодисп.?

2021.07.29 | 16:01

59
сигурно си някоя от влюбените в Бойко баби,дето като го видят лиги им текат отвсякъде
иван

2021.07.29 | 16:01

61
БОИКО А ТВОЯТА БОРБА ЗА КАКВО Е .ЗА КЮЛЧЕТА И ЕВРО И НАИ ВЕЧЕ ВЛАС ,КОЯТО ТИ ДАДЕ НАРОДА А ТИ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА СЪС ТВОЯТА АЛЧНОСТ , БЕЗОТГОВОРНОСТ И САМОЗАБРАВА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ НА ПАРИ..НЯКОИ ХОРА ОЩЕ СЪНУВАТ СЪНИЩА ЧЕ БОИКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ..КЛИКАТА ОКЛО БОИКО СЕ НАДЯВА НА ТОВА , ТА ОЩЕ ДА КРАДЕ .
иван

2021.07.29 | 16:01

60
БОИКО А ТВОЯТА БОРБА ЗА КАКВО Е .ЗА КЮЛЧЕТА И ЕВРО И НАИ ВЕЧЕ ВЛАС ,КОЯТО ТИ ДАДЕ НАРОДА А ТИ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА СЪС ТВОЯТА АЛЧНОСТ , БЕЗОТГОВОРНОСТ И САМОЗАБРАВА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ НА ПАРИ..НЯКОИ ХОРА ОЩЕ СЪНУВАТ СЪНИЩА ЧЕ БОИКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ..КЛИКАТА ОКЛО БОИКО СЕ НАДЯВА НА ТОВА , ТА ОЩЕ ДА КРАДЕ .
ЕЛЕКТРА

2021.07.29 | 16:00

58
Какво правителство сте очаквали да ви нареди корумпето Кауна Радев и Прокобата, освен крадливи, като менторите си министри. Сега Импексовата БСПедирастия,, заедно с психясалите Ристю и Гнома, както и Кауна Радеф, ще напълнят памперсите от избори 2 в 1, защото няма да има Каунски втори мандат...
Razcvqtko

2021.07.29 | 16:00

57
Мазният боклук се обади отново от шкафа с кюлчета
иван

2021.07.29 | 15:59

56
БОИКО А ТВОЯТА БОРБА ЗА КАКВО Е .ЗА КЮЛЧЕТА И ЕВРО И НАИ ВЕЧЕ ВЛАС ,КОЯТО ТИ ДАДЕ НАРОДА А ТИ УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА СЪС ТВОЯТА АЛЧНОСТ , БЕЗОТГОВОРНОСТ И САМОЗАБРАВА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ НА ПАРИ..НЯКОИ ХОРА ОЩЕ СЪНУВАТ СЪНИЩА ЧЕ БОИКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ, НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ..

Добави коментар

Водещи новини