Ген. Атанасов за кабинета на ИТН: Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск

  • 13 юли 2021 16:52

  • 1907
  • 10
Ген. Атанасов за кабинета на ИТН: Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск
© Булфото (архив)

Вече имах възможност да благодаря на всички щабове, кандидати и активисти на ДСБ и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ за неуморната работа и чудесна позитивна кампания и да поздравя новоизбраните народни представители. Резултатите от изборите показват ясно, че българските граждани искат промяна и все повече от тях разпознават „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ като единствената политическа сила, която може да поведе страната ни по правилния път към законност и модернизация.

Това написа в своя официална позиция, публикувана на сайта на ДСБ, председателят на партията и съпредседател на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров по повод последните събития на политическата сцена у нас и решението на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да обяви проектокабинет на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Ето какво още сподели той: 

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

"Във връзка с предстоящите задачи в новия парламент, свиквам заседание на Националното ръководство на партията, съвместно с новоизбраните народни представители, с оглед обсъждане и вземане на решение по следните въпроси:

1. Конституиране на 46-то НС и участието на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в неговото ръководство.

2. Формиране на позиция по въпроса за образуване на мнозинство.

3. Подготовка за внасяне на законопроекти, свързани с основните приоритети на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ за развитието на страната.

4. Изработване на позиция относно съставянето на правителство.

Сформирането на правителство е сложна политическа задача изискваща спазване на конституционните процедури, търсене на колективни решения, диалог между политическите сили и консенсус по основните политически въпроси за управлението на страната. 

Ивайло Мирчев от ДБ се подигра със Слави Трифонов

Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск за миниране на диалога между парламентарно представените политически сили за решаването на тази основна задача.

Накрая искам да подчертая, че за нас водещ трябва да бъде вотът на избирателите, които ни показаха че искат отстраняването на Борисов от власт и създаване на политическа стабилност чрез прекратяване на политическата криза".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1907 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Дарин

2021.07.18 | 21:24

10
Не вярвам на приказките на ДБ. Все пак те обслужват интереси на хора като Маджо и Иво Прокопиев.
Баце

2021.07.14 | 20:22

9
Атанасов е достатъчно неадекватен за да му се обръща толкова внимание
Тошо

2021.07.14 | 20:21

8
Тоя пенсионер що не си ходи на вилата и не остави политиката на хора, които са с акъла си?
ГНОМът

2021.07.13 | 19:13

7
ТАКА ДЕ КЪДЕ Е МИНИСТЕРСКИА ПОСТ ЗА БОРЕТО МИЛЧЕВ, А КЪДЕ СЪМ АЗЗззз!!?

2021.07.13 | 18:41

6
Учиндолецо , ти си лъжец и глупак ! Подлецо , с Николайчо Василев ли ще чегърташ Тиквата , Каскета , Пеевски , Цацаров , Доган бе , пу,тко миризлива ! Дейбаисакатиямучалгардейба !
Смях в залата :)

2021.07.13 | 18:36

5
А Черепухата как се гласеше да управлява страната чрез Мунчо и Изпразни се, мили вън :) Смях :) Къде е тръгнал да се мери с Доганя? То за да се натрупа такъв опит, освен пари, трябва и да се лежи дълги години в затвора, верен електорат да имаш, обръчи от фирми, програма и идеология ... В заключение: Чери си мисли че е тръгнал натам, от където Доганя с байряк се връща :)
Минувач

2021.07.13 | 17:48

4
А бре.Сульо.Къв кабинет ти се вижда бе.пак сте вънка .Супата,супата чичовото.Останахте пак с пръст в устата.Наглеци.Искахте по втория начин да влезете във власта но не ви се получи.И сега виете като гладни песове покрай месарница.

2021.07.13 | 17:42

3
Кога ще видя, този нагъл милиционер в затвора?
Нищоправец

2021.07.13 | 17:38

2
ГЛЕДАМЕ ФИЛМА-"ИЗЛЪГАНОТО ГНОМЧЕ"

2021.07.13 | 17:08

1
Я,па,тоя,пудел,наглец,мутра,

Добави коментар

Водещи новини