Нидал Алгафари: ГЕРБ, БСП и ДПС имат интерес да подкрепят Слави

  • 13 юли 2021 10:53

  • 4740
  • 7
Нидал Алгафари: ГЕРБ, БСП и ДПС имат интерес да подкрепят Слави
© Кадър БТВ

Има няколко варианта да погледнем към ситуацията. Единият е Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да работи вече за следващите избори, а другият – по-конспиративен – че вече има договорки с някого, каза в интервю за БНР пиар специалистът Нидал Алгафари.

„Има и един трети вариант, при който да има карашък: да гласуват за това правителство примерно 10 души от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, 10 души от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и 10 души от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.“ Нидал Алгафари смята, че „по-скоро ще се случи 10:10:10, защото вече всеки гледа в собствената си паничка – ако се отиде на трети избори, какво би се случило“.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има нужда от спокойствие, да си поемат дъх от електоралните шамари и от натиска на Бойко Рашков, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има нужда да си стегне редиците и да потърси причините за „този ужас, в който са в момента“, а ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с след загубата на много гласове трябва да се преподреди. ДБ също има интерес да допривлече още гласове на следващ вот, поясни Алгафари.

Политик: Слави Трифонов разчита Ники Василев да му събере останалите необходими депутати

„За всички ще бъде изключително изгодно сега да има малко спокойствие, да се даде един мандат от 4-5-6 месеца, една година, да се актуализира бюджетът, да се приемат някои много важни закони.“ В анализа си на вчерашното изявление на лидера на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, с което той обяви състав на проектокабинет Нидал Алгафари посочи:

„Със сигурност са го написали сценаристи, но не сценаристите. Най-вероятно не са сценаристите на Шоуто на Слави. Според мен има някаква друга намеса.“ Според Алгафари така представения запис подсказва, че не е направен „в последните два-три часа или за един ден“. Той подчерта, че е щяло да бъде по-добре, ако този кабинет е бил изваден преди изборния ден, което би донесло допълнителни гласове за „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

Нидал Алгафари открои предизборната кампания на „Да, България“ като единствената проведена професионално и по учебник. В България лидерите не са подготвени за качествени публични дебати и все още се харесват друг тип дебати, изтъкна пиар специалистът. В политиката е като в бягането – всички се опитват да стигнат първи до финала и се борят по всякакъв начин, а БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в момента като чели тича в обратната посока, след като е даден сигнал, коментира още Алгафари в предаването „Преди всички“.

Novini.bg
4740 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Гербеерасть

2021.07.13 | 15:43

7
Ни дал, ни взел, ама се на срал

2021.07.13 | 13:16

6
Чалгаджията е гад , прикрит гад и предател ! Винаги съм го мразил ! Също и Тулупа ! Две лица на една монета ! Да предложи царското говно ,Малкия мук за премиер това е храчка в лицата на тези , които гласуваха за него !

2021.07.13 | 12:53

5
Няма ли кои да попитате та този беглец

2021.07.13 | 12:37

4
ТАКА ЛИ БЕ А.САДИТСКИ БОКЛУК? МАЛКО ВИ БИЕ ИЗРАЕЛ, Я МАРШ ОБРАТНО В КОЧИНАТА ПРИ А.САД И МАЙКА МУ. ЛЕНИНСКА.

2021.07.13 | 12:23

3
Народа не сме гласували за герб бсп и дпс.На жълтите павета сме.

2021.07.13 | 11:56

2
Само ГЕРБ другите са измамници....ФАКТ

2021.07.13 | 11:56

1
Само ГЕРБ другите са измамници....ФАКТ

Добави коментар

Водещи новини