Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието, той е кукла на конци, сценарият му не се пише от неговите сценаристи

  • 12 юли 2021 19:17

  • 10294
  • 19
Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието, той е кукла на конци, сценарият му не се пише от неговите сценаристи
© Кадър: Нова телевизия

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да застане зад правителство на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в прави нещо коректно, заяви какво ще направи с това, което има, но той представлява много малка част от избирателите след ниската избирателна активност", това каза в предаването "Денят на живо" по Нова нюз проф. Антоанета Христова, политически психолог.

Според нея няма да ги има вече онези управляващи с избиратели над милион и допълни, че приоритетите на Слави са противоречиви, недостатъчно обмислени.

За проф. Христова, ако не успее правителство сега, на следващите избори още по-малко хора ще излязат да гласуват.

Кой е Николай Василев, предложен от Трифонов за премиер?

"Николай Василев е десен човек, човек с опит, извън него всички останали единствено могат да се похвалят, че са завършили в чужбина, но това не значи нищо, без да имаш опит за управление в България", обясни политическият психолог.

Тя вижда два ясни приоритета в програмата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" - таблети за децата и идеята за Космоса, другите са като пожелателни и няма експертиза във формулирането на посланията.

Журналистът Явор Дачков сподели, че за него моделът Борисов - Пеевски е бил отвратителен и той не иска да се връща. Но вярва, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е продукт на задкулисието и дава знак, че е инсталирана кукла на конци, а сценарият му не се пише от неговите сценаристи. Дачков заяви още, че в този кабинет има хора на Пеевски, на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Според журналиста е необяснимо, че хора като Николай Василев са приели да участват в това, което предлага Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. А ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се съгласи да подкрепи такова правителство, ще бъде пагубно за партията, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с може да опитат да се залепят за новото лице, отървавайки се от Борисов.

"Всичко в така предложеното правителство е случайно, в идеята за Космоса интересно е само споменаването на Северна Македония, защото това е важният въпрос, който и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не се поставя сериозно", заяви още Явор Дачков.

Бившият външен министър и основател на "Атлантическия клуб" Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и пък изрази задоволство, че един от приоритетите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е Космоса. Според него за изпращане на астронавти в Космоса не е нужно да сме изключително мощна държава, доказателствата са в миналото ни. За паси е важно е да има проект, въображение и визия и се радва, че има кабинет, който ще върви в тази посока.

Политологът Слави Василев изрази позицията, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в всъщност прави много интелигентен ход, той вижда как лидерът на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" успява да превърне дефекта на българския парламентаризъм в ефект, да представи пред отговорност всички останали политически формации да одобрят или не предложените личности в кабинета, както и изброените приоритети. Според Василев така "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" продължава да не влиза в колаборация с партии на статуквото, но и формацията поема отговорност.

"За да стане факт този кабинет, той би трябвало да получи подкрепата на партиите на протеста, ако те не го подкрепят, е възможно да се отиде на нови избори, което няма да е благоприятно за самите тях", констатира политологът.

Слави Василев вярва, че ако започне да функционира правителство на малцинството, парламентът наистина ще работи, както е предвидено в Конституцията, а не както през последните години да изпълнява волята на правителството и министър-председателя.

Мая Йорданова
10294 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2021.07.13 | 06:08

19
Всеки може да направи правителство от образовани хора и да го обяви по тв, фейсбук и т.н. Но въпроса е че управлението на държавата е сериозно и отговорно и демокрацията повелява че резултатите от изборите определят дали една или повече партии ще управляват и все пак резултата на Слави е 10% от имащи право на глас и няма как малцинство 10, 20 или 40% да управляват сами.

2021.07.13 | 00:24

17
Слави е българският Байдън. Духът от машината го избра, без дори да е кандидат.

2021.07.13 | 05:45

18
тиквата е българският тръмп, загуби честни избори и от това получи такива анални спазми, че кърваво-фекалната река от сфинктера му заля линията София-Банки.

2021.07.12 | 19:30

1
Простакът Слави се изхрачи в лицето на хората , гласували за него ! Неговото предложение за премиер да бъде Николайчо Василев е гавра , равнозначна да предложи Бойко Борисов ! Върховна идиотщина !

2021.07.13 | 00:21

16
Така ви се пада. Малко ви е!

2021.07.13 | 00:01

15
ТОЗИ ЧОВЕЦЕЦ ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ
Здравец

2021.07.12 | 22:25

14
Яворе паживим увидим

2021.07.12 | 19:47

5
Управлението на ГЕРБ и Борисов е тотална катастрофа ! Това трябва да е официалната оценка на България ! Трябва да бъдат съдени и осъдени виновниците за това в т.ч. и от предните управления ! Новото управление трябва да е антипод с нови хора , неоцапани с периода от 1989г. до днес !

2021.07.12 | 22:10

13
амин, ама славуца не е от тех, как сийке.

2021.07.12 | 22:08

12
Тоя пуммияр кой му дава трибуна да се изказва. Сигурно Боко шкафа
на никой не му дреме,

2021.07.12 | 21:20

11
евалата за този експертен кабинет !!!!!!!!

2021.07.12 | 20:42

10
Кукла, ама американска, току виж гръмнала някоя бомба отвътре.

2021.07.12 | 20:30

9
Браво Дачков. Освен това трябва де се види този Слави как е зависим от задкулисието,дали е със здрав разум,има слухове,че е болен,и под въздействието на опиати. Определено не с акъла си след днешния ден, съм сигурен.

Добави коментар

Водещи новини