Ето какво обещава ГЕРБ преди изборите

  • 16 юни 2021 10:25

  • 3727
  • 41
© Novini.bg

Най-важното след изборите е да има стабилно и работещо правителство с дълъг хоризонт. Това каза зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав Дончев по време на представянето на основни акценти от предизборната програма на партията пред синдикалните и работодателските организации. 

По време на срещата от КНСБ настояха до края на евентуален управленски мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в средната пенсия да стане 865 лева, а минималната около 500 лева. От синдиката поискаха и въвеждане на необлагаем минимум.

От Асоциацията на организациите на българските работодатели посочиха, че следващото правителство трябва да работи за ускорено икономическо развитие на България и реформи в сектор "Енергетика". От работодателската организация подкрепят предложението на КНСБ за въвеждане на необлагаем минимум.

Става ми тъжно, че този професионален разговор не може да се води в парламента. Свършили сме куп добри неща, които няма как да бъдат изчегъртани, защото те се ползват от всички, заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Искаме синдикатите и работодателите да са ни съюзник в борбата с най-тежкото автоимунно заболяване – популизма. Популизмът не върши работа на никого. Това означава да обещаваш неща, които не могат да се случат или мерките, които предлагаш, да не са работещи. Иска ми се да промени начинът, по който се прави политика. Обикновено в политиката партиите се състезават, за да спечелят повече доверие. В България нещата се изкривиха и стремежът на голяма част от политическите партии е да влязат в парламента, за да се накарат на някого. От това няма политическа полза, посочи Дончев.

В програмата ни е записано съхраняване на данъчния модел, с едно изключение – отпада един данък, отбеляза той.

По думите му не трябва да допускаме парите по Плана за възстановяване и устойчивост да минат през икономиката ни, без да оставят значим ефект. Това е уникален шанс, който не бива да бъде изпускан, подчерта Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Публичният транспорт трябва да е приоритетна тема, ако искаме да следваме политиките за по-чист въздух и извеждане на трафика от големите градове, заяви Дончев.

Ще продължат усилията ни в сферата на образованието. В предишния мандат фокусът беше върху училищното образование, а в следващия мандат фокусът ще е върху висшето образование, посочи зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Санирането в последно време стана мръсна дума, но все още имаме училищни сгради, които не са в добри състояние, неприветливи са. Така че работата в тази посока ще продължи, каза още той.

Пламен Димитров настоя за по-справедлива данъчна система у нас

Бившият министър на икономиката Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин обяви, че при евентуален следващ управленски мандат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще работи за насърчване на инвестициите и за развитие на зелената икономика. Предвиждаме двойно увеличаване на разходите за научно-развойна дейност, шесткратно увеличване на разходите за иновации, както и сериозен акцент в кръговата икономика, заяви той.

Той отбеляза, че има сериозни притеснения за развитието на българската икономика. В момента се провежда икономика на фойерверка, съчетана с тежък популизъм. По-скоро съм песимист, че ще видим План за възстановяване, който да бъде одобрен от Европейската комисия, каза Борисов.

Той съобщи, че при следващо управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде проведена цялостна реформа за намаляване с до 50% на административната и регулаторната тежест.

По думите на бившия министър на труда и социалната политика Деница Сачева до края на 4-годишен управленски мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в средната пенсия ще достигне 600 лева.

Предлагаме пълна промяна на модела на социалното подпомагане у нас. Ще продължат инвестициите в образованието. Специален акцент сме поставили върху реформа в професионалното образование, заяви Сачева.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3727 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар

2021.06.18 | 10:44

41
Наи важното сега е Герб да загуби

2021.06.16 | 12:47

15
В държавата цари хаос и беззаконие...Радев и неговите бандити от служ.правителство вилнеят из Родината, предават националните интереси относно Македония ....докога ще ги търпим?
хаха

2021.06.17 | 13:49

40
Много тъпо наистина

2021.06.16 | 13:16

20
По-тъпо нещо не бях чел.Сам ли го измисли?
Mitaka

2021.06.16 | 15:15

39
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.16 | 15:15

38
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.16 | 15:15

37
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.16 | 15:15

36
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.16 | 14:34

35
Драги сънародници,мутрите се активират.Каракачанов Симеонов Марешки,тези хора заедно със Борисов искат дани загробат напълно.Затова ве призоваваме да се дигнем на 11.07.21.да ги смажем на пълно.ИТН ДА БЪЛГАРИЯ И МАЯ МАНОЛОВА-това е нашето спасение.Гешев разчита на тях.Този чатал на вратовете ни трябва напълно даго премахнем.

2021.06.16 | 14:32

34
Ало честният Марешки.ИВЕРМЕКТИН-в България е 84 лв.В Турция е 16 лв.А в Сърбия е 10€ евра.НЕЩО ДА КАЖЕШ СЪС ТВОИТЕ 300 АПТЕКИ?Чист разбайник си.Несе надявай за Парламент.

2021.06.16 | 14:32

33
Бияча Симеонов на възрастни хора пак се появи на небосклона сигурно се е почувствал щастлив че е патерица.

2021.06.16 | 14:31

32
Оха ТИКВА нама ли да пуснеш в ефир как славуца ти разцепи анала и то два пъти,сега и Радун ша та разцепи няколко пъти,кажи зарасна ли ти анала в болницата,закърпиха ли го добре,кърви ли още.

Добави коментар

Водещи новини