Желязков в Благоевград: Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност

  • 17 юни 2021 10:25

  • 1248
  • 11
Желязков в Благоевград: Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност
© ПП ГЕРБ

Отново сме пред избори и гласът на всеки ще е от значение за бъдещето. Избор се прави от хора със свободна воля, затова за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в гласуват хората, които са разумни, предприемчивите, осъзнатите хора. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевград Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети при официалното представяне на кандидатите за народни представители на коалицията в областта. Събитието се състоя пред над 500 симпатизанти и съмишленици в най-голямата спортна зала в Благоевград.

„Какви са упреците към нас - били сме системна партия? Да, системни сме, защото сме за парламентарна република с пазарна икономика, където младите успяват. Постигнахме рекорди в брутния вътрешен продукт на държавата, в кредитния ни рейтинг. Това са обективните неща, срещу които се вадят несъстоятелни аргументи. Постигнахме стабилна среда, в която хората разгръщат своя потенциал, развиват се като свободни европейци”, посочи Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. По думите му така наречените партии на протеста се крият зад паравана на служебния кабинет, който няма да има значение, но е там, за да създава страх и да обезценява постигнатото.

Дариткова в Смолян: Служебното правителство неправомерно подменя волята на хората

„Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност. Това, което се предлага, е подмяна. На изборите ние ще сме първа политическа сила, с която всички ще се съобразяват. При нас има промяна, а не подмяна, и листата ни в Благоевград е с млади и амбициозни хора”, подчерта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

„Това, което ни отличава от всеки друг политик или партия, е, че имаме нещо зад гърба си. Ние не говорим какви са другите, а какво сме постигнали и какво можем да направим още. Говорим за идеи, за проекти, за резултати. Гледам тази пълна зала и виждам, че никой не може да ни изчегърта”, каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков. Според него другите партии клеветят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото няма как да отрекат увеличението на пенсиите и на заплатите, няма как да не виждат изградените пътища, обновените детски градини и училища. „Какво им остава тогава? Остава им да си измислят и да скалъпват истории. Защото щом не могат да атакуват нас, ще громят доверието в нас. Ще удрят по съвестта на хората, които гласуват за нас. Ще ги карат да се съмняват, да не ни вярват, да се срамуват, че ни подкрепят”, заяви Новаков. Той призова симпатизантите на най-голямата политическа сила в България да не се поддават на манипулациите, тъй като винаги ще има кой да напада силните.

Независимият кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Андон Тодоров, призова хората в залата да се обединят за каузата „Благоевград” и на 27 юни да се поздравят с победа на кметския вот. „Община Благоевград е на ръба и още по-лошото е, че благоевградчани са обезверени и отчаяни. Затова новият кмет, с влизането си в кабинета, трябва да започне работа. Време за губене няма! Няма време за навлизане в проблемите, той трябва да ги знае, но, трябва и да знае как да ги реши! Да има опит, готова програма, но и да има куража да преодолее всякаква съпротива и да задейства цялата административна машина да заработи на пълни обороти”, каза още Андон Тодоров.

По думите му той се е кандидатирал за кмет, защото знае как да извади града от застоя.  „През последните  3-4 години, когато Благоевград тръгна главоломно надолу, си навлякох гнева на някои хора, като подех  остра битка за важни за благоевградчани каузи. И видях, че когато  вложиш цялата си енергия, опит, знания, амбиция, можеш да спечелиш дори смятани за загубени каузи - като каузата „Бачиново”, и минералната  вода”, уточни кандидатът за кмет.

Novini.bg
1248 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.06.17 | 22:58

11
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.17 | 22:58

10
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

2021.06.17 | 12:35

9
НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРОИЗВОДНИТЕ НА БКП И МРАКОБЕСНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- БСП.ДПС И ГЕРБ
2.5 милиона честни, почтени и грамотни българи

2021.06.17 | 11:32

8
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на тиквака вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги

2021.06.17 | 11:31

7
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги
един

2021.06.17 | 10:57

3
Мръсно мекере. Зад него стои разплитане на кражбите ви. Никога повече тази прокажена партия ГЕРБ

2021.06.17 | 11:31

6
само ГЕРБ бунак такъв
Иван Иванов

2021.06.17 | 11:19

4
А коя партия.Във всяка партия има свестни хора.но плявата изплува за което ние сме виновни.

2021.06.17 | 11:30

5
В държавата цари хаос и беззаконие, бандитите на Радев вилнеят из Родината....време е да ги спрем и изметем завинаги
Тенев

2021.06.17 | 10:45

2
ъхъ
ДС

2021.06.17 | 10:39

1
Само Герб и Борисов са наши хора!

Добави коментар

Водещи новини