ГЕРБ-СДС София област представи в Самоков кандидатите си за народни представители

  • 15 юни 2021 11:39

  • 355
  • 4
ГЕРБ-СДС София област представи в Самоков кандидатите си за народни представители
©

"След изминалите парламентарни избори през април само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предложи състав на кабинет, но никой не поиска да ни чуе. Срещу нас имаше едни озлобени хора, които създаваха хаос. Същите тези хора, които днес искат властта, на практика са приватизирали и разграбвали държавата, а сега искат да се върнат като нови лица. Ние обаче ще им покажем, че отново можем да ги победим и ще ги победим". Това заяви пред жителите на община Самоков водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за София област Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, който заедно с кандидатите за народни представители от областта откри предизборната кампания.

Областния координатор и кандидат за народен представител Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard благодари на всички, които въпреки дъждовното време присъстваха на представянето на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. "Пътят Самоков - Дупница е готов. Това е една от заявките, които дадохме с Валентин Милушев преди 4 години тук и бе изпълнена. Милиарди са вложени в пътна и ВиК инфраструктура не само в Самоков, но и в цяла София област“, посочи Ангелкова. 

Тя бе категорична, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партията, която е показала, че има решения в трудни времена на пандемия. "Ние сме доказали, че можем да работим за реализиране на интересите на хората. Вярвам, че отново ще поставите на първо място в София област Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на изборите на 11 юли", завърши Ангелкова.

Кандидатът за народен представител от Самоков Валентин Милушев подчерта, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развитието на общината от правителствата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. „Служебното правителство се опитва да разруши това, което Борисов и неговите три кабинета са градили повече от 10 години. Не ме е срам заедно с моите колеги да поискаме вашето доверие“, бяха думите на Милушев. Кандидатитът за народен представител от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на призова жителите на Самоков да подкрепят силния отбор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той бе категоричен, че това е партията, която работи за развитието на общините и на цяла България.

Novini.bg
355 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Страия

2021.06.16 | 11:47

4
Свине....

2021.06.15 | 12:56

3
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.15 | 12:56

2
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.15 | 12:55

1
Г-н Борисов напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истинат

Добави коментар

Водещи новини