Харизанов разкри какво са си казали с Борисов след изборите и обяви: Чакаме да видим политиката на Слави

11 април 2021 16:36

Харизанов разкри какво са си казали с Борисов след изборите и обяви: Чакаме да видим политиката на Слави
© NOVA
18369 22

Седмица след изборите не е ясно кой ще управлява държавата. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в готвят кабинет, но знаят, че други политически сили няма да ги подкрепят. Поне такива са заявките до днес.

През това време партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, като втората по големина политическа сила, е най-ухажваният политически играч, на когото всички предлагат подкрепа. А "Има такъв народ" продължават да мълчат. Какви са политическите сценарии коментираха в ефира на „Неделята на NOVA” социологът Андрей Райчев и анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Георги Харизанов: От опозицията не се чува предложение за премиер

„По стечение на обстоятелствата  имах възможност да се видя с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след изборите. Броят на хората, които му се обадиха да му честитят победата и да помолят за среща, не се различи коренно от предишни години. Не е време за злорадство и осмиване. Тепърва ще чакаме да видим политиката на г-н Трифонов”, заяви социологът Георги Харизанов.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в си е силна. Над половин милион българи желязно искат Борисов за премиер. Не е проблем политиката, проблемът е състоянието на нацията. Тези, които не харесват Борисов, не могат да излъчат нещо срещу него. Ако Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в внесе правителство ще получи 240 гласа. По-вероятният вариант е той да поиска нови избори”, каза Андрей Райчев.

Той коментира и какво би станало, ако има нови избори. „Не знам дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще отслабне при ново гласуване, БСП по-скоро ще станат още по-слаби, а партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще стане по-силна”, поясни Райчев. 

Novini.bg
18369 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
София

2021.04.11 | 16:50

1
Разкопчал си му ципа и си пял на микрофона !!!

2021.04.11 | 16:57

2
Никой не го е‎б‎‎‎е за вашите гейски истории, гноен крадлив п‎‎е‎де‎р‎‎а‎сте, излизай от двуетажната общинска къща, за която плащаш наем 400 лева, осъден крадец такъв.

2021.04.11 | 17:11

5
Скоро

2021.04.11 | 16:59

3
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.04.11 | 17:11

4
Никой не ти кълве на лъжите, говньо, Баце е най-големият айдук и изнудва хора откак стана премиер 2009-та. Оттогава няма нито един осъден досега "на топло", напротив, всички, които са изнудвани от ПП ГРОБ заведоха и спечелиха дела срещу България. И вместо Тиквата да им плати, плащаме ние, изчадие лъжливо гейбераско.
Не разчитайте

2021.04.11 | 17:13

6
на първо за Трифонов при предсрочни избори. Пратихме ги там за да почнат най-сетне промяната а не да си играят кой е по-велик. Ако се изгаврят с избора ни и телевизията ще му отеснее.
Прав си

2021.04.11 | 17:15

7
Ако искахме игрички щехме да се оставим Боко. Той поне няма да се доказва.
UTREPAITE WNUSITE Mu

2021.04.11 | 17:18

8
Спасението на БЪЛГАРИЯ е ПРОЧИСТВАНЕ от Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации като: БКП Преименувана на БСП ! ДС Преименувано на ДАНС ! МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ ! Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ: "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици" Член на ДС-УБИВА се Потомството ! Член на БКП-УБИВА се Потомството ! Член на МВР-УБИВА се Потомството ! Член на ДАНС-УБИВА се Потомството ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ !
До горния Винету

2021.04.11 | 17:20

9
Нищо не казваш за БКП:ГЕРБ, значи си долен гейберокомундрел.
ПАВЛОВ

2021.04.11 | 17:32

10
ЛАЙНОМЕТИТЕ - ОРЕЛ , РАК И ЩУКА СЕ НАТИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА. ЕДИН ФАЙТОН НАРОД - КАРИКАТУРИ И НИЩО ДРУГО , КОЙ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ.
6

2021.04.11 | 17:34

11
Е сега служебното правителство като ви резне циганите и областни МВР и тук там ще видим колко ще имате. А и ще има шоу колко е откраднал Буци.
Бочко и али баба

2021.04.11 | 18:08

13
В затвора с цялата шайка от опростачени потурнаци от хунтата
Бочко и али баба

2021.04.11 | 18:08

12
В затвора с цялата шайка от опростачени потурнаци от хунтата
kik

2021.04.11 | 18:26

14
Чакай малко - пишат му сценария още. После трябва да го назубка.

Добави коментар

Водещи новини