Явор Дачков: Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес. Той е „поставено лице за поръчки“.

  • 18 април 2021 09:00

  • 14291
  • 42
Явор Дачков: Слави Трифонов влезе в политиката като в бизнес. Той е „поставено лице за поръчки“.
© Кадър: БНТ

Партиите трябва да си направят ясна сметка, преди да задават въобще дневния ред на обществото. Защо се говори за ревизия и промени в Изборния кодекс? Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ли ще свърши по-добра работа от Европейската сметна палата (ЕСП), че ще прави ревизия? ЕСП е показал 0 грешки при усвояването на евросредства. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

„Стига сте говорили приказки как ще сте опозиция, вие имате мнозинство! Захващайте се за работа!“, призова той новите формации в 45-ия парламент.

Харизанов очаква да види и реалните политически действия на политика Станислав Трифонов. Напомни, че политиката е пипкав и тегав занаят.

Александър Ненков: Ако новото мнозинство мисли, че може да управлява с антиГЕРБ коалиция, много се лъже

Според журналиста Явор Дачков Трифонов е „поставено лице за поръчки“. Разбъркването на картите и слабия резултат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обаче са наредили „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ на второ място. Това е поставило Трифонов в ступор и той все още не знае какво да прави.

„Оказа се, че трябва да води държавата, но не може да го направи“, коментира пред БНТ Дачков.

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в влезе в политиката като в бизнес“, добави още той.

Явор Дачков каза, че Трифонов не е направил „един скеч срещу Доган и Пеевски“. „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ пък била подчинена изцяло на председателя си. Извозването на депутатите с автобус е било унизително, според журналиста. На тях не им е разрешено и да правят коментари. 

Биков скочи на Трифонов: "Има такъв народ" иска ЦИК под контрола на президента

"Аз алтернативата не я виждам. Виждам Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, който преповтаря образа на Борисов от преди години", каза още Явор Дачков. 

Той не вижда алтернативата и в лицето на "хулиганския" Николай Хаджигенов и "шизоидния" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.

В същото време обаче и Борисов не действа правилно, допуска Дачков. 

"Борисов прави грешки и вместо да покаже ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в човешко лице, той изтипоса пак Караянчева за председател на НС, Атанасова за председател на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, за кандидат за премиер", коментира журналистът. 

Още за политическите сценарии у нас вижте и в това видео:

Novini.bg
14291 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
Стефан Георгиев

2021.04.21 | 16:13

42
Тошко Африкански, хан Йорданов Злобни е шизоиден, но е най-вече ФАШИЗОИДЕН.

2021.04.18 | 11:30

18
СЛАВИ ТРИФУНОВ ЩЕ ИМА УСПЕХ В ПОЛИТИКАТА ЗАЩОТО ПОЧТИ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ БЯХА ПОСРЕДСТВЕНИ ,ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ......УСПЕХ СЛАВИ,
Аз човек

2021.04.18 | 14:30

41
Големият умник Слави с изплезеният език задавен от злоба омраза жлъч постоянно се подиграва с уважавани българи заобиколен от нискообразовани слуги галещи егото му и сега мълчи като онемял а Тошко Африкански се изживява като номер едно е стига вече разни Спасители свърши тази

2021.04.18 | 12:46

36
В такъв случай ти си идеалния избраник, хем тъп хем посредсвен.
До АНОНИМЕН ТРОЛ

2021.04.18 | 12:07

32
ТОЗИ НАРКОМАН,ЛЪЖЕЦ,ЧАЛГАР,МАФИОТСКА МУТРА ,РАСИСТ Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ ЗАЕДНО СЪС ТОШКО ТЪПОТО КОИТО САМО ИНАТ ЗА ЦЕЛ ДА ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ КАМЕННА ЕРА СЪС КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ!!! ТО ВИЕ ПОЛОВИН МИЛИОН БЪЛГАРИ КОУТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ ИЛИ СТЕ МНОГО НАИВНИ ИЛИ СТЕ МНОГО ТЪПИ! ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА НЕ Е ДА ПИЕШ РАКИЯ И КРЯСКАШ ЧАЛГА! ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ТОЗИ ЧАЛГАР СА 1) ИЗВОЗВАНЕ НА ДЕПУТАТИ СЪС МИКРОБУС ,ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ПАРТИЯ НА ЧЛЕН ВЪВ ВИДИН ЗАТОВА ЧЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА " ДЕМОКРАЦИЯ" 2) ПРЕДИ ДВЕ ПОЛОВИНА ГОДИНИ ПРОВЕДЕ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА МАЖОРИТАРЕН ВИТ ПОДКРЕПЕН ОТ ПОВЕЧЕ ИТ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ - ДНЕС МРЪСНИЯ ПОДЛЕЦ ИЗЛЕЗЕ И КАЗА ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ НЕГО ЗА СЕГА! ОСТАВАМ БЕЗ КОМЕНТАР! 3 ) ПЪТЯ НА МЛАДИТЕ КОИТО БЕШЕ ОБЕЩАН Е ВЪВ ПАРЛАМЕНТА НАЧЕЛО СЪС 79 ГОДИШНАТА МИКА ЗАРКОВА БИВШАТА БАБА ДРАГОЙЧЕВА КОПИЕ! И Т.Н И Т.Н МИГА ДА ПИША ЦЯЛ ДЕН ФАКТИ АКО ТЕЗИ 500000 КОУТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ НЕ ГИ ВИЖДАТ ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЗА ВАС! АМА НИЕ НЯМА ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ВАШАТА ТЪПОТИЯТА! ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА ТОЗИ ПЪТ НИЕ ЗАЩОТО АКО НЕ ГО НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВТОРО БЕЛАРУС!!
До Уважаемия господин Дачков от Анна

2021.04.18 | 12:58

37
Аз съм потресена от вашите изводи,че две избрани български жени политици нямат човешко лице! Вие сте сексист ! Чакам публично извинение до всички български жени!
Аз аз Аз

2021.04.18 | 14:25

40
Анна а а ние сме потресени от тези жени тяхното отвратително злобарски поведение и от кого са избрани тези самозабравили се от шепа нискообразовани викат като каруцар и срам и позор За Парламента
Аз Антикомунист

2021.04.18 | 14:23

39
Хората които избраха Чалгаря даже не излизат да питат каква му е програмата какво ще прави работи къде е Чалгаря азбуката ли не знае какво и тези които гласуваха за Чалгаря явно и те не знаят азбуката нищо не четат не учат а ние другите не желаем тези неуки елементи да вилнеят тук
Great

2021.04.18 | 13:26

38
Явор Дачков е прав.

2021.04.18 | 12:02

31
Явор дачков е ку-рвата на мафията в България . Народа ясно се произнесе - МУТРИТЕ ВЪН

2021.04.18 | 12:43

35
Едно уточнение,част от по заблудения народ ги избра, особено ИТН и Маите.
Българин

2021.04.18 | 12:11

33
ТИ ТРОЛЕ НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ! ЗАЩОТО ВИЕ ТЪПАЦИТЕ ВКАРАХТЕ МУТРИТЕ ВЪТРЕ СЕГА А НЕ НАРОДА! МИЛИОН БЪЛГАРИ ГЛАДУВАХА ЗА ГЕРБ ! КОЛКОТО И ДА ТЕ БОЛИ! СЕГА ЩЕ ВИДИШ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ СЪС ТЕЗИ МУТРИ КОИТО ВКАРАХТЕ !
Симов

2021.04.18 | 11:00

16
Слави Трифонов нищо не може да направи. Той е човек с ограничен интелектуален ресурс, ниско образован. Този човек е кукла на конци иговори само думи, които друг му е сложил в устата. Също като Радев. Когато Иван Костов беше на власт нарита Слави Трифонов и Славчо си водеше шоута от разни мазета и го даваха само по кабеларките. Тогава имаше единствен рекламодател- Газпром. Слави е шут, който си е въобразил,че може да стане цар.
миглена христова

2021.04.18 | 12:17

34
Слави ще е поредния еничарин запомнете го.....

2021.04.18 | 11:36

21
Б.Б И ПКП СА ВЪРХА НА ТВОРЧЕСКАТА МИСЪЛ И САМО ПАТРИОТИЗМА ИМ ГИ СПИРА ДА СТАНАТ ПРИМЕРНО РЪКОВОДИТЕЛИ НА ООН,СВЕТОВНАТА БАНКА,МВФ....... НАСА ГИ ВИКА ЗА КОНСУЛТАЦИИ,НО ТЕ СИ ОБИЧАТ РОДИНАТА И НЕ Я НАПУСКАТА....
Еврейски отпадък

2021.04.18 | 12:00

30
На този платен от мафията на БКП БОКЛУК някой ше му обясни ли че ЕС няма как да прави ревизии на мафията защото същия този ЕС и ЕСП спонсорираха орез последните 12 години същата тази мафия! И ДА - Мая ще я направи тази ревизия защото не МАНОЛОВА чрез ЕНП подкрепяше 12 години организираната престъпност в България . Ясно ли ти е платена мишко безродна чифутска от БКП ГЕРБ
Дедо Пене

2021.04.18 | 11:36

22
ЯВОРЕЕЕ, СЕГА СИ ОБЪРКАН ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ЧИЙ ЗАД.НИК ТРЯБВА ДА ЛИЖЕШ. КАТО СИ ЗАМИНЕ ТУКВАТА!!!

2021.04.18 | 11:58

29
Ашколсун точно казано.Щесе върти кати плочата на лили иванова.Детелини детелини.(:
Еврейски отпадък

2021.04.18 | 11:57

28
На този платен от мафията на БКП БОКЛУК някой ше му обясни ли че ЕС няма как да прави ревизии на мафията защото същия този ЕС и ЕСП спонсорираха орез последните 12 години същата тази мафия! И ДА - Мая ще я направи тази ревизия защото не МАНОЛОВА чрез ЕНП подкрепяше 12 години организираната престъпност в България . Ясно ли ти е платена мишко безродна чифутска от БКП ГЕРБ

Добави коментар

Водещи новини