Марияна Николова разговаря с председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев

  • 18 януари 2021 15:37

  • 326
  • 0
Марияна Николова разговаря с председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев
© Министерство на туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и разговаря с председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Той бе придружен от Петър Кънев, член на УС на федерацията, съобщиха от пресцентъра на Министерстовото на туризма.

Министър Николова коментира, че в момента спортът е изключително важен за укрепване на здравето на хората. И уточни, че Министерството на туризма полага усилия за привличането както на български, така и на чуждестранни посетители с реклама на възможностите за спортен туризъм в страната.

От своя страна Любо Ганев изложи пред министър Николова предстоящите волейболни състезания. И допълни, че в последните години се наблюдава засилен интерес от чуждестранни гости към спортните мероприятия в България, което несъмнено оказва положителен ефект освен за развитието на спорта, но и на туристическия сектор.

Вицепремиерът Марияна Николова посети Бачковския манастир

По време на разговора Петър Кънев каза, че спортният туризъм е много важен за България, тъй като както по  Черноморие, така и във вътрешността на страната са създадени условия за практикуването на разнообразни спортове и дейности.

От волейболната федерация благодариха на вицепремиера Николова, както и на цялото правителство на министър-председателя Бойко Борисов за подкрепата, която оказват на българския спорт и родните състезатели.

Последвайте канала на

Novini.bg
326 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини