Марияна Николова награди най-възрастния скиор у нас

21 януари 2021 13:19

Марияна Николова награди най-възрастния скиор у нас
© МТ
661 0

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова награди най-възрастния скиор у нас – 96-годишният Иван Раев от Чепеларе. Министър Николова му връчи грамота за изключителни заслуги в развитието на туризма и символа на страната ни – българската роза. Това съобщават от пресцентъра на МТ.

Вие сте най-възрастният практикуващ скиор у нас и искам да Ви поздравя за неуморния дух и неугасващото желание, с което вече толкова много години се качвате на ските, заяви вицепремиерът. Тя му пожела здраве, което да му дава сили да продължава да изкачва планините и да се наслаждава на любимите си занимания.

Вицепремиерът каза още, че бай Иван е пример и за всички млади хора в страната ни, защото чистият въздух и ежедневните тренировки доказват как човек може да се зарежда с позитивна енергия и да избегне болестите. Не са много хората, които на Вашата възраст могат да правят това, което Вие практикувате ежедневно, поясни тя. “Вие сте доказателство, че мотото ни: „Зимните спортове укрепват Вашето здраве”, е верен, коментира министърът.

От своя страна Иван Раев пожела на вицепремиера и целия ѝ екип много здраве и ѝ поднесе ръчно тъкана родопска чанта.

 

Novini.bg
661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини