"Атака" против Деница Сачева за социален министър

Ние от "Атака" ще гласуваме против Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е за министър. Това каза народният представител от "Атака" Десислав Чуколов по време на дебатите по гласуването на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е за социален министър на мястото на Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

Сега разбрах, че тази сутрин е имало някакъв коалиционен съвет, където е обсъждана кандидатурата на г-жа Сачева, каза Чуколов.

НС гласува кандидатурата на Деница Сачева за нов социален министър

По думите му кандидатът за поста министър на труда и социалната политика Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е трябва да отговори на въпроси за Истанбулската конвенция. Позицията на "Атака" е ясна ние настояваме Законът за социалните услуги да бъде отменен. Искаме да чуем и позицията на г-жа Сачева. Също така за Истанбулската конвенция“, допълни още депутатът.

Калфин: Не виждам политическите причини за смяната на Петков

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет