От "Атака" се оплакаха, че са изключили техни депутати от парламентарни комисии

  • 19 декември 2019 15:54

  • 504
  • 6
От "Атака" се оплакаха, че са изключили техни депутати от парламентарни комисии
© Булфото (архив)

Поредна политическа репресия спрямо партия "Атака" от страна на управляващите от ГЕРБ, НФСБ и ВМРО в парламента. Това съобщиха от пресцентъра на ПП "Атака".

Публикуваме позицията без редакторска намеса: 

Депутатите от партията на Сидеров – Десислав Чуколов, Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година , проф. Станислав Станилов, Маргарита Николова и Николай Александров, бяха премахнати от комисии, в които членуват в Народното събрание.

Сидеров намеси вселенския баланс и кармата в отношенията си с Каракачанов и Симеонов

Това стана ден след като Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  единствен гласува в социалната комисия за пълната отмяна на скандалния Закон за социалните услуги, а Десислав Чуколов внесе питане до вътрешния министър Маринов, касаещо пълно разследване по случая с хванатия да шофира пиян евродепутат Джамбазки.

Шопов вече е изключен от социалната комисия, а Чуколов от вътрешната. Уважаваният проф. Станилов е изхвърлен от Комисията по културата и медиите, Николова - от Комисията по бюджет и финанси, а Александров - от Делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Припомняме, че НФСБ и ВМРО неправомерно, в разрез със споразумението между трите партии и Правилника на НС, подмениха ръководството и състава на парламентарната група на Обединени патриоти, сваляйки от председателското място и изключвайки от групата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и колегите му Чуколов и Шопов, а сега реваншизмът продължава с изгонването от комисии на депутати от АТАКА.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
504 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.12.19 | 18:06

6

ДА ПОПЛАЧАТ НА РАМОТО НА БИВШИТЕ СИ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ.НАС ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАТ ДА ИМ СЪЧУВСТВАМЕ,ЗАЩОТО ЛИЧНО АЗ НА БОКЛУЦИ НЕ СЪЧУВСТВАМ.

Манев

2019.12.19 | 17:00

5

Не сме късопаметни помним какви ги дробихте, не заслужавате да бъдете депутати а оня Станилов бил професор, предател на рода си.

2019.12.19 | 16:37

4

Къде е уважаван Станилов? Освен в руското посолство, защото работи за Русия другаде не са чували за него.

2019.12.19 | 16:36

3

СТАНИЛОВ НЕ Е ПРОФЕСОР, А ПЕНСИОНЕР.

аааа

2019.12.19 | 16:20

2

стига се оплаквахте бе, 6000 лева бонус си гласувахте, да ва ева , не се наядохте

Въййй

2019.12.19 | 16:18

1

Хаха то и с вас и без вас е все тая,нали трябва да си вземате паричките,народа да му мисли.

Добави коментар

Водещи новини