Борисов: Най-важното е, че загиналите хора в камиона не са натоварени в България

  • 23 октомври 2019 18:12

  • 16781
  • 57
Борисов: Най-важното е, че загиналите хора в камиона не са натоварени в България
© Кадър - БТВ

Камионът е с българска регистрация. Светла им памет на загиналите, те са човешки същества. Камионът е регистриран 2017 година във Варна на името на фирма на ирландска гражданка. Шофьорът на камиона е гражданин на Северна Ирландият. От 2017 година този камион не се е връщал в България. Няма как да са натоварени хората тук. Работим изключително добре с британските служби. Ще излезе съобщение от МВР и там ще бъде казано всичко. За мен беше важно, че тези хора не са били натоварени на камиона в България.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод откритите 39 тела в Есекс, Великобритания в камион с българска регистрация. "За Боби Михайлов бях категоричен, че нещата не могат да продължават така. Чест им прави на всички в БФС, че си подадоха оставките. Сега ще си изберат нов президент и Изпълком. Надявам се те наистина да почнат да работят за детско-юнешския футбол", добави Борисов по темата за расисткия скандал на мача България - Англия и оттеглянето на Борислав Михайлов от БФС.

"Факт е, че ние сме изпълнили всички мерки. Знаем, че не сме идеални, но проблеми има във всички европейски страни. Сега ще има един общ механизъм за наблюдение за всички държави в Европейския съюз. Всички трябва да се усъвършенстваме и на първо място трябва да е върховенството на закона. Всички видяхте, че аз подкрепих Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет по казуса Полфрийман, въпреки че цялата държава беше скочила. За мен върховенството на закона винаги е било на първо място. Относно механизма за наблюдение аз благодарих на всички, които работиха той да падне, защото той пада за България, а не пада за Бойко или Цветанка. Това е добра новина за България, но за съжаление не е добра новина за Румъния", обяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г относно отпадането на мониторинговия доклад за България.

Премиерът коментира и предстоящия утре избор на нов главен прокурор. "Срещу този избор протестира една политическа партия. Аз искам да припомня, че сегашните правила за избор на главен прокурор бяха гласувани по времето на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския като правосъден министър. За мен е лицемерно да издигаме предложение за главен прокурор. Какво щяхте да кажете после? За мен Емил Радев е най-подходящ, но той е от ГЕРБ и после щеше да се говори за главния прокурор на ГЕРБ. За това прецених, че е лицемерно да издигаме кандидат и оставих прокурорите сами да изберат. Преди три години избрахме Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за омбудсман и сега виждате какво си причинихме на партията. Тогава бях лековерен и сега реших да не съм. Аз искам да попитам по кое време бе избран Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет? По мое време, по предложение на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Всичко, каквото е искал, аз съм направил. Не разбирам сега защо говори, че не сме правили реформа в съдебната система. Аз никога не съм бил лицемер и оставих прокурорите сами да си изберат. Избобщо не съм се месил. Щях да издигна Емил Радев или Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св., но не се намесих грам. Точка по този въпрос", категоричен бе Борисов.

"Вложих много усилия относно Северна Македония и Албания. Не искам да звучи самохвално, но мисля, че имам някакъв авторитет в Европейския съвет След като беше взето решението, на другия ден им казах - Колеги, нека им дадем втори шанс на Скопие и Тирана. Едните даже името си смениха. Всички на Съвета се спогледаха и се съгласиха с мен. Не е хубаво да се изнася информация от Съвета, но на мен ми е болно по тази тема. За мен Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на е прав за някои неща. И в Северна Македония, и в Албания трябва да има абсолютен политически консенсус за членството в ЕС. Сега говорим, че ако Зоран Заев не е там и че Еди Рама не е там, не знаем какво ще стане. Когато България влизаше в ЕС, имаше пълно съгласие по темата. Беше решено, че няма значение БСП, ГЕРБ или някой друг управлява България ще бъде член на ЕС. Макрон заслужава само похвали за действията си в това отношение", разкри министър-председателят.

"Ние нямаме шанс да не дадем шанс на Великобритания за Брекзита. В момента е такава какофония - визи, митнически споразумения, всичко. Ще пишем - отлагане, отлагане. Няма какво друго да правим", коментира Борисов темата за Брекзит.

"Най-лошото нещо на света е войната. За радост военните действия в Северна Сирия спряха. Може би тук Европа има липса на лидерство. Видяхте какво стана. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския прати Помпейо и Пенс в Анкара. Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва отиде в Сочи. Конфликтът бе решен. А какво направи Европа? Липсваше. Тя само плаща за мигрантите и регистрира трупове като тези в Есекс. Липсва ни общата европейска армия. Благодарение на споразумението ни с Турция има нулев мигрантски натиск по границата", обяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Искам да обърна внимание на две важни неща, които се случиха днес. Разпространението на печатни издания стана държавно и вече ще се извършва от "Български пощи". Това е много важно за свободата на печата и медиите. Констрабандата на цигари е намаляла драстично. Нелегалните фабрики за цигари вече се изнасят извън България, защото баш контрабандистите са в затвора", обяви премиерът.

За финал той коментира и предстоящите местни избори. "ГЕРБ има всчики кметове. Някои вече са трети-четвърти мандат и може да се омръзнали на хората. Някъде пък така се бяха капсулирали, че нанесоха големи вреди на партията. Сега може на някои места с новите хора да не се представим добре, но нещата ще си дойдат на място. След изборите ще продължим с промените в партията в цялата страна, защото на евроизборите бяха нанесени големи щети на партията. Не се притеснявам, че ще загубим София. Надявам се, че резултатите ни ще бъдат добри. Преди няколко месеца имахме избори и видяхме какво стана. Ще има и нови избори. Няма нищо драматично. Изборите са най-хубавото нещо в една демокрация. Искам да балгодаря на всички членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, които свършиха адски много работа през последните месеци", завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16781 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
Кой се е ...л?

2019.10.23 | 18:17

1

Ние (2017 кой е бюлюкбашия?) регистрираме камионче на неизвестни никому разбойници и те превозват и УБИВАТ хора, но ние сме чисти...

Дано има Господ

2019.10.23 | 18:23

2

Бас държа, че камионът е на бивш СИК-@джия.

Lyubo Angelov член на ПП. АТАКА - Бургас

2019.10.23 | 18:32

3

Бас държа , че си тъп и грозен трол, без жена и деца, който е свикнал да обвинява за всичките си незгоди ГЕРБ и ББ!

Психолог

2019.10.23 | 18:41

4

Хасран до ушите при Цветанка и пак лъже!

Erny

2019.10.24 | 00:02

30

Идете на преглед

др. Шприц

2019.10.23 | 19:07

5

Много тъпо изказване. Най- важното е кой е карал камиона, защото парите ги е взел той и участва в канала, ако ще и от Китай да е тръгнал.

681

2019.10.23 | 19:32

6

Историйката повтаря случката със скрипал...
Сега ще установят и наличие на български новичок в камиона.

cлeдитe ли мoя лoзyнг –

2019.10.23 | 19:37

7

„тиkвoчa e нapkoтpaфиkaнт, тъpгoвeц нa opгaни зaeднo c xaчим тaчи, бokлyka пpoдaдe нaд 100 000 бългapkи нa зaпaднaтa xeвpoпa – тexният cи пинoчeт, зaвъpшeн бokлyk и тpaфиkaнт нa xopa и peзepвни чacти зa тяx – дeмek, нa xaчим xopaтa,. oтдeлнo пpeз цpy пpoдaдe opъжия нa пpoизвoднaтa им иcлямcka дъpжaвa и cиe нaeмни yбийци(мaйkaтa им e aл-kaйдa, пapдoн цpy) зa мнoгo пapa, вcичko изпpa пpeз тepopиcтичнитe пceвдo-дъpжaви, пpakтичeckи kлaнoви гoвнa oт типa нa kaтap, oae, ca и ko cъyчacтници в гeнoцидитe в Йeмeн, Cиpия, Ливaн и т.н., мacoв yбиeц, cтpaxлив пeдepacт и зaвъpшeн бokлyk,. тoвa e бoko тиkвoчa, kyчkaтa нa x.зaйдeл, k. aдeнayep, дpyгaтa фoндaция и нakpako цpy и гocдeпa, изби нaд 1 500 000 бългapи, kвo мy дpeмe зa дpyгитe oт Cиpия, Ливaн и т.н., дaнo мy yмpът виньeтkaтa, чaвeтo и, cтeнли и koмпaния, шoтo нakpaя ocвeн, чe yби Бългapия дpyгo нямa дa гo тoпли нa cтapини в ceлoтo лeнгли, дaнo yмpът и вcичkитe мy гaвaзи, пpeaтeли и пpeaтeлkи, изoбщo гeйбepckaтa измeт нaчeлo c цвинokиo нeгpaмoтнoтo иизчaдиe c ocoбeнaтa фopмa нa тиkвaтa, мpeтe бe бokлyци!
П.C.
иckaм дa пиkaя нa гpoбa нa бaнkяckaтa мyтpa, kyчkaтa нa мapгинитe, paзвoдaчa нa пoмияpитe им, пpocтитyтkaтa нa цap-гoвнapя, cъyчacтниka нa 150-тe yбийcтвa, нeпoдпиcaлият 100-1000 пoдпиca, БЪЛГAPOYБИEЦA БOKO ТИKВOЧA, kypвeнцeтo нa тим, бeз дpyгитe гpexoвe, cтpaxливият пeдepacт в нaй-лoшият cмиcъл нa дyмaтa, бoko – тиkвo пpocтa – чeмбep, пak ли ce нacpa, питaйтe пaшaтa и митko kapaтиcтa, мy cepa в ycтaтa!

Въййй

2019.10.23 | 23:34

24

Че то това го знае всяко хлапе,от къде минават всички наркотици,крадени коли,цигари,абе всичко не легално??? То се знае Буда е човека за всичко

Erny

2019.10.23 | 23:11

21

Идете на преглед

2019.10.23 | 19:44

8

нагъл скопен маркуч от с.Иваняне

ГРАД КОЗЛОДУЙ

2019.10.23 | 19:56

9

ГОСПОДИН БОРИСОВ НО ТОВА СА БИЛИ ХОРА БРЕ ТИ ЧОВЕК ЛИ СИ

Erny

2019.10.24 | 00:01

29

ГРАД КОЗЛОДУЙ
Ами човек е, не е катър, като теб

kik

2019.10.23 | 19:58

10

Az vse si mislq 4e nai-vajnoto e da izkaje6 saboleznovaniq i da zakleimi6 trafikantire 4e ako te citirat v ostrovnite medii pak 6te gramne presata v UK

2019.10.23 | 20:04

11

Мачкай Бойко!

ура

2019.10.23 | 21:13

12

ти ми мачкай уя !!!

Добави коментар

Водещи новини