Разпространението на вестници и списания става държавно

Преди няколко дни тук бяха "Репортери без граници". Те са казали, че не са се видели с мен, но би трябвало да знаят, че тези два дена, когато са били тук, беше Европейският съвет и каквото и желание да имам да се видя с тях, нямам тази физическа възможност. Това каза в началото на днешното правителствено заседание премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Novini.bg.

Внимателно слушах това, което са казали. Мисля, че единственото нещо, което може да направи държавата в тяхна подкрепа и в подкрепа на свободата на словото, е да не оставяме частници да правят разпространение. Затова ще се възложи на "Български пощи" да осъществява разпространението на печатни издания на територията на страната. "Български пощи" са 100% държавни, имат достъп до всички населени места – така ще гарантираме, че всяко издание ще отиде там, където да го прочетат, заяви Борисов.

Коментари

 1. 2019.10.23 | 11:47

  И да се върне Булгарплод да изкупува и разпределя българската продукция !

  1. 2019.10.23 | 14:38

   Добра идея!!!

 2. 2019.10.23 | 11:19

  Това е пълна глупост! Разпространението на печатни издания е работа на фирмите сключили договор за това със съответните издания. Т.е. в момента по незнайни комунистически привички на "премиерът" собственолично решава съдбата на множество частни фирми. Честит Ви социализъм, дами и господа.
  Утре какво да очакваме? Всички частни фирми извън закона, за да може "да не оставяме частници" да вършат нещо, което може спокойно да бъде контролирано от Партията?

 3. 2019.10.23 | 10:54

  Това отдавна трябваше да стане.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет