Сидеров: Няма непреодолими пречки за ОП да се явят заедно на евроизборите

  • 12 март 2019 20:03

  • 652
  • 6
Сидеров: Няма непреодолими пречки за ОП да се явят заедно на евроизборите
© Булфото (архив)

Няма непреодолими пречки за "Обединени патриоти" и явяването им заедно на евроизборите.

Това каза в интервю за радио Фокус председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той посочи, че в сряда ще бъдат обсъдени вариантите за явяване на малката коалиция на евроизборите. Според Сидеров все още не е изключен вариантът за общо явяване. Лидерът на "Атака" припомни, че засега номинирани за водачи на листа са лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Ангел Джамбазки от ВМРО. „Атака“ до момента не е заявявала никакви номинации", уточни той. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изрази надежда триалогът да бъде разумен и допълни, че каквото и да решат на срещата, след нея трябва да заявят на обществото, че управленският мандат ще бъде изкаран докрай, а явяването им на тези избори няма да се отразява на прекратяването на управленската програма.

Лидерът на "Атака" каза още, че изказването на лидера на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за непреодолимите външнополитически различия между тях все още не изключва вариант за общи решения. „Ако така смята, значи той не вижда път за общо явяване, но това е идеята за утрешното ни виждане. Аз съм домакин на тази среща. Поканата беше от моя страна. Съгласиха се и двамата ми колеги - и Симеонов, и Каракачанов да присъстват", коментира Сидеров и уточни, че на срещата ще присъстват и заместник-председатели на партиите. "Така че се надявам всичко това да се изговори. За мен е важно да стане културно, цивилизовано и да не предизвиква поводи за скандали или пък за някакви жълти тълкувания и интерпретации. Ако стигнем до този извод, че са непреодолими нашите различия и г-н Симеонов смята, че нямаме път заедно, нека да го каже, ще го обсъдим. И в крайна сметка ще приемем всяко мнение. Не можем насила да налагаме мнението си на другите“, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Според него Европа под натиска на САЩ е отказвала да води нормална политика. "Европа иска да се еманципира от САЩ и да води своя икономическа политика", изтъкна той. Според Сидеров в интерес на ЕС е да има нормални икономически отношения с Русия и Китай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
652 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Георги

2019.03.13 | 10:29

6

Окей,но е късно за нови преговори.Разединение или просто неутралитет,но е ясно че коалиция трудно ще се сформира за тези избори.Разбира се шансовете им така намаляват,електората се разделя и т.н.т.ВМРО са в най-стабилна позиция от ОП заради водача на листата им,който има зад гърба си опит и разпознаваемост.

2019.03.13 | 05:19

5

Неистовото желание на Волен да се яви в коалиция с ОП е това, да не му лъсне ГОЛИЯТ ЗАДНИК на 26 05 2019.

2019.03.13 | 04:15

4

ПРЕДАТЕЛСКИ ПЕРХИДРОЛЕН БОКЛУК

Ами по отделно ще вземете на изборите

2019.03.12 | 21:17

3

На магарето х.я,как няма да сте обединени. Та вие пишманплатенитепатриоти излязохте най-опозорените "жрици на любовта"!

ДОГАН

2019.03.12 | 20:35

2

ЗА КАКЪВ МАНДАТ ГОВОРИШ БЕ СМЕШНИКО НЕНОРМАЛЕН .И МАЛКИТЕ ДЕЦА СА РАЗБРАЛИ ЧЕ АС СЪМЧОВЕКЪТ ВЛАСТ .КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ КАТО ПАРТНИОРИ .НЕ СМЕЕТЕ ДА ГЪКНЕТЕ . НО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЗЛЕ ЗА ВАС. СВАЛИЛ СИ ГАЩИТЕ И ЗА ОБЩА ЛИСТА НА АНТИ ПАТРИОТИТЕ.ЗАЩОТО УСЕЩАШ ЧЕ ЗАЛЕЗВАТЕ.И ЩЕ СЕ СЛУЧИ .ЖАЛКИ СТЕ И НЕНОРМАЛНИ.АЛЧОНОСТА ДО ТАМ ВОДИ

golden

2019.03.12 | 20:22

1

dedo dedo ispe si pesenta aide v pensia

Добави коментар

Водещи новини