Волен Сидеров разкри: От БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала

  • 20 февруари 2019 08:26

  • 7129
  • 8
Волен Сидеров разкри: От БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала
© БНТ

БСП се отказа от парламентаризма, няма как да защитават позицията си извън зала. Кворумът ще бъде осигурен. Спираме пътуванията на депутатите до международни организации, за да осигурим кворум. Може би сега парламентът ще заработи по-делово, тъй като опозицията протакаше заседанията. С или без опозицията ще се вземат важни решения. Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

"От БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала. Вчера при Караянчева имахме събиране и аз предложих да не се получават никакви пари, когато не присъстваш в парламента", каза още той. 

"Каквото и да стане на евроизборите, трябва да удържим мандатът. Борисов трябва да си изкара поне един пълен мандат", допълни Сидеров.

"В парламента са всички камери и медии, в Министерски съвет е тихо като в храм. Където е истинската власт няма показ. Трябва да има мониторинг на свършеното от министерствата. Къса се връзката между изпълнителна и законодателна власт", коментира лидерът на "Атака".

"Вдига се голям шум около преференциите, а това е технически процес. БСП го истеризираха и създадоха едно напрежение. Политиката не е състезание, както смятат от опозицията. Всъщност политиката е за вършене на реални неща", заяви Сидеров. 

"Не сме говорили с Бареков за коалиция на евроизборите. В една съществуваща коалиция не е коректно да гледаш на други страни. Първо трябва да решим въпроса как ще се явим", завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7129 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
димо

2019.02.21 | 14:10

8

Не го показвайте този отвратителен помияр.

Марина

2019.02.20 | 15:11

7

СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕМЕРИЕ! НА ХОРАТА ИМ СЕ ГАДИ ОТ ТАРТЮФЩИНАТА НА СИДЕРОВ И АТАКА! НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВИЛ СКАНДАЛНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ ПО САМОЛЕТИ,"КЛЕКШОПОВЕ", ПРЕД ТЕАТРАЛНТА АКАЕМИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ!!!...НИМА ДОПУСКАТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА? АБСУРД!

2019.02.20 | 11:51

6

А защо не каже за неговата група като не ходи на работа как си получават заплатите,до вчера хулеше управляващи,коалиция,Бойко му обеща нещо и запя друга песен,само че докога.Къде бяха като се приемаше изборния закон,не влязаха в зала че не го харесваха,а сега опозицията им виновна,но заради властта на всичко е готов

ЯЯ

2019.02.20 | 10:29

5

На една боклук машина като и вдигнеш скоростта просто произвежда повече брак .

2019.02.20 | 10:22

4

ОТ КОМИНТЕРНА - МЕЖДУНАРОДНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ

Розина

2019.02.20 | 10:16

3

Горките милионерчета,1/3 от заплатата,никаква де не вземат,те не са гладни,голи и боси,пък и каква ли полза от тези банкетаджии,времето им отдавна мина,100 години тъпчат на едно и също място,все за власт драпат,толкова остаряла партия без ни най малко надежда да се променят и тръгнат в крак с времето.Все миналото гледат какво било,билото ,било,трябва да е друго и по добро за хората,светът се променя и ние трябва да сме в крак с него.

2222

2019.02.20 | 10:09

2

БСП са най–безотговорната партия и пречат на БГ да върви напред,винаги е било така ,затова и сме на опашката,заради тях.Наивно или смешно това е факт,за съжаление нито конструктивни,нито прагматични,нито отговорни,нито способни да управляват БГ,знаят само една Русия и това е.Нама нищо лошо да се работи с Русия,но трябва да се внимава с тази държава,агресивна,имперска,обсебваща,много тарикатско навлизане и намеса във вътрешните ни работи,това ли искат БСП.Те искат ,но ние българските граждани не ,искаме си свободата и правото да живеем както болшинството желае,не да ни въртят главата благодетели от други държави.

50на50

2019.02.20 | 10:00

1

Тук Сидеров е абсолютно прав - не ходиш на работа, но си получаваш 1/3 от заплатата, равна на около 1000 лева, Къде дават така? Хитрото Корне да излезе и да се откаже от тях, и Кутьо Коня да се откаже, и Грозното Ленче също, и кир Добрев също - те всичките си имат парички. Кой от приватизация, кой от офшорка, кой прекарани нелегално през КПП-то....

Добави коментар

Водещи новини