Цветанов ще открие седмата политическа академия на Жени ГЕРБ във Велинград

  • 02 ноември 2018 17:11

  • 799
  • 5
Цветанов ще открие седмата политическа академия на Жени ГЕРБ във Велинград
© ПП ГЕРБ (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще открие на 3 ноември 2018 г. (събота) в 9.00 часа седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“. Форумът ще се проведе в хотел „Двореца“ във Велинград на 3 и 4 ноември. Събитието се организира съвместно от Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В рамките на форума председателят на ПГ на ГЕРБ ще изнесе лекция на тема „България – територия на сигурност и свързаност. Управленската програма на ПП ГЕРБ – национална политика с четиригодишен хоризонт и посока Западни Балкани“. В официалното откриването на събитието ще участват и председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов. Гост-лектори на форума са министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и зам.-председател на групата на ЕНП в ЕП д-р Андрей Ковачев, представителят на Фондация „Конрад Аденауер” за България Торстен Гайслер, Максим Бенвенисти от УС на Организацята на евреите в България „Шалом”, политологът Антон Тодоров, както и социалният антрополог Харалан Александров.

Последвайте канала на

Владимир Василев
799 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ало,физкултурник

2018.11.02 | 20:38

5
А джендъри ГЕРБ няма ли да има.Покривайте целия спектър.Колкото повече, толкова повече после ще хвърлят партийните книжки.Молете се Бойко да е жив и здрав,че иначе без него ви чака съдбата на НДСВ на царя-изчезвате в канала.Ще си посипвате главата с пепел и ще се ЧУДИТЕ как сте се ПОДВЕЛИ по простоватия но хитър Бойко.Един В.Симеонов ви върти на пръста си и си плюета върху суратите само за да държите властта.

2018.11.02 | 20:33

4
Кога Цветанов ще открие Академия "Джендъри-Гроб"?
kocho

2018.11.02 | 18:38

3
Има жени ГЕРБ,Бременни от ГЕРБ,раждащи пак от ГЕРБ, както и родилки още неизписани от ГЕРБ.Има новородени ГЕРБ:до 1 година,1-6 години предучилищни ГЕРБ деца...и.т.н.

Въпроса мие тия дето не са от ГЕРБ, чии са?Сигурно са такива дето ги споменава Валери Симеонов.Такава пълна простотия не е за вярване просто.
бай Хой

2018.11.02 | 17:53

2
не "дори", а "дири".
бай Хой

2018.11.02 | 17:40

1
Отначало се зачудих чий хОй дори там този гЬз Антон Тодоров-Шайката, но после се сетих - дори ХОеглавия Шестоапартаментник.

Добави коментар

Водещи новини