ГЕРБ-Жени откриха 8-ата политическа академия във Велико Търново

  • 09 март 2019 10:24

  • 450
  • 2
ГЕРБ-Жени откриха 8-ата политическа академия във Велико Търново
© ПП ГЕРБ

Управленският екип и последователността в нашата политика са сред основните стожери на ГЕРБ. Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова при официалното откриване на осмата политическа академия на ЖГЕРБ, която се провежда във Велико Търново.

,,Последователността е характерна точно за жената – да бъдеш спокоен, подчертано толерантен, но много последователен - без никакви стъпки в страни и без следи на умора, да достигаш целта. Това голямо умение е и силата на нашата женска организация'', коментира Ирена Соколова пред участниците във форума. Тя припомни, че на фона на националните академии, които структурата провежда, са факт и над 50 успешни регионални събития.

,,Дамите по места правят възхитителни срещи, сериозни форуми, със задълбочен политически анализ'', обясни националният лидер на организацията на жените в ГЕРБ.

В осмата политическа академия на ЖГЕРБ участват повече от сто дами от цялата страна. По думите на Соколова, по време на форума участниците трябва да поставят своите задачи, да дадат мнения, да начертаят своя път, като отправната му точка са следващите избори за европейски парламент и местна власт.

По време на откриването великотърновският кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов приветства участниците във форума. Той благодари на Ирена Соколова и ръководството на ЖГЕРБ, че са избрали именно Велико Търново да домакинства националното им събитие. По думите му Старопрестолен Търновград заслужава това, защото жените тук винаги са били важен фактор в обществото. Даниел Панов се обърна с думи на благодарност към всички участващи във форума жени: „Вие, уважаеми дами, сте стожер на българското семейство, пазите традициите, съхранявате българщината и нашите ценности, възпитавате и обичате децата“.

Той пожела на участници и гости, по време на престоя си в старата столица, да усетят духа на болярката и да се насладят на историческото и духовно наследство на Велико Търново. Организатори на националния форум, който се провежда в „Гранд хотел Янтра“ във В. Търново са съвместно Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

Последвайте канала на

Novini.bg
450 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2019.03.09 | 13:02

2

Сбирка на ГЕРБ-Мутреси

ХанкоБрат

2019.03.09 | 11:53

1

Изродите феминистки-мутро-пачаври, предвождани от джендър-Цецка-тъпото!

Добави коментар

Водещи новини