Бареков: Исках да направя добро, а съм на път да разпадна цяло правителство на "стабилността"

  • 17 октомври 2018 11:44

  • 15748
  • 13
Бареков: Исках да направя добро, а съм на път да разпадна цяло правителство на "стабилността"
© Булфото (архив)

Като лидер на единствената призната политическа партия в Европа /ПП „Презареди България”  и член на европейското ръководство на консерваторите  /АКРЕ/ с огромна тревога наблюдавам всекидневните скандали в консервативно-патриотичната част на българското управление.

Това се казва в официална позиция на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва изпратена до медиите. В нея той коментира скандалите при Обединените патриоти и отправя покана към Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността за европейския форум в Кишинев. Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

"Не съм очаквал, че отправената от мен покана в качеството ми на европейски политик, получил международно признание, към трите политически партии да се присъединят към фундаментален патриотично-консервативен блок за европейските избори ще предизвика подобен емоционален изблик и дори проява на завист и агресия от лидерите на тези формации.

Оказва се, че искайки да направя добро за консервативната идея в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло правителство на „стабилността”, без дори да присъствам на територията на България, а много често и на територията на европейския континент. Надявам се случващото се пред очите ни да не е заради личното отношение на определени политици към моята персона.

 Тук е мястото да отправя благодарност към Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и ПП „Атака”, че единствено откликнаха на поканата ми и ще присъстват на форума на консерваторите в Кишинев, на който ще представим идеята за създаване на голям консервативен блок, който да поведе битката срещу неолиберализма на предстоящите европейски избори.

 Обръщам се към Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, лидер на НФСБ, и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, лидер на ВМРО, с призива да обмислят събитията от последните дни, да откликнат също на моята покана и да вземат участие в най-висшия форум на европейските консерваторите. За целта публично обявявам, че ще покрия от личните си средства разходите им по пътуването до Кишинев.

 Обръщам се и към колегите ми от България с молбата да не изпитват ревност към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, защото ще положа необходимите усилия опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15748 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2018.10.18 | 11:48

13
Да бе.Искаше да направиш добро и с Костинброд а ни докара Орешарски който затвърди пък властта на Борисов. От цялата ситуация само Мая спечели.
гост

2018.10.18 | 10:20

12
Натурално кръгъл идиот
фак ю

2018.10.17 | 22:14

11
да те ева в селския дудук, няма място дето да не си е показал магарешкия манталитет, ха ха ха, и този е в европарламента, отврат .....
Умник Гюро

2018.10.17 | 14:25

10
За бедните българи, които не знаят какво прави Фатмака при Кралицата на Великобритания: тя просто ще заповяда на Фатмака да съдействува за връщане на имотите на Симеон Сакскобургота. Кралицата е негова леля и няма намерение да се раздели с имотите си в България. Анатема.
Barekov- the joker

2018.10.17 | 14:10

9
капут, започна пак да си въртиш задниka и да търсиш начини да останеш във властта...

2018.10.17 | 13:52

8
Ха, ха, ха ТЪПАК
Факю

2018.10.17 | 13:22

7
Последни напъни да се присламчи някъде да може да продължи да лапа цървула сплескан.

2018.10.17 | 13:21

6
Бареков яко се гаври със седесарската поквара: " красивите и умните млади хора", а Тиквата ги събра все сенилни кощрамби, климактриални бабета и извънземни дeбили като Цветанов.
dg

2018.10.17 | 12:53

5
Пожелавам ти да те "разпаднат" анадолските манафи -педераст про3т!! Помни едно, акцията ти се оказа безплодна и неуспешна но не забравяй че Бойко ти е подгтовил екскурзия до Анадола, където ще ти обръщат вътрешностите редовно! Швестер грозен!!
малииииииииии

2018.10.17 | 12:26

4
тоя е тълен фишек!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини