НФСБ отговориха на Сидеров, снемат доверието от него като председател на ПГ на ОП, не търпят да се нарича Симеонов вицепремиер на Сорос (видео)

  • 17 октомври 2018 09:10

  • 7386
  • 24
НФСБ отговориха на Сидеров, снемат доверието от него като председател на ПГ на ОП, не търпят да се нарича Симеонов вицепремиер на Сорос (видео)
© Булфото (архив)

Народните представители от НФСБ снеха доверието от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Това става ясно от позиция на Народните представители от НФСБ, изпратена до медиите.

По повод поредното нарушение от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на решението на Политическият съвет на Коалиция „Обединени патриоти“ от 11 септември 2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет“, подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, народните представители от НФСБ заявяват, ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев.

От партията посочват, че публичните изявления и поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

Припомняме ви, че над 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“ беше преустановено, медията започна да „излъчва“ съобщения на партийния лидер на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, в които той обяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за "човек на Сорос".

В кулоарите на парламента Валентин Касабов обясни причината за разпространената позиция на НФСБ. Той заяви, че към момента няма причина за разпад на коалицията. По думите му, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа работи единствено и само за Русия.

Това е първа крачка, която предприема НФСБ, заяви и Борис Ячев. Той напомни споразумение между председателите на ПГ на партиите, участници в управляващата коалиция.

„Не можем категорично да приемем клеветата, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е вицепремиер на Сорос. Целта е разбиване на ПГ и на коалицията, а защо, питайте Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа“, обясни Ячев.

Депутатите от НФСБ посъветваха журналистите да разговарят с ВМРО за това каква е тяхната позиция.

Следващата стъпка, обясни Ячев, е да се обсъди на Коалиционен съвет Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да бъде махнат от поста председател на ПГ на ОП.

На въпрос дали лидерът на „Атака“ е запознат, от НФСБ отговориха, че това си е негова работата. „Не сме го виждали от доста време“, каза Ячев.

Относно дали той ще води листата за евродепутати на ОП, Борис Ячев заяви, че от НФСБ са били готови да коментират предстоящите избори, но вече това няма как да се случи.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7386 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Истината

2018.10.18 | 16:31

24
А защо, се замълча за инцидента, с битите полицаи в Гълъбово!?! "Що тъй ва", или темата за "фцете" не е интересна????
ДАНИ

2018.10.17 | 15:12

23
АЙДЕ КАТО СНЕМАТ ДОВЕРИЕТО ДА СЕ РАЗКРАТ И ОТ УПРАВЛЕНИТО НА СТРАНАТА, ЧЕ ВАЛЕРКО САМО ТЪПОТИИ МОЖЕ ДА СВЪРШИ, ВИДЯХМЕ ГО ДЖЕНДЪРА
гост

2018.10.17 | 12:23

22
Валерката симеонов е мошеник от номенклатурата на БКП. Да си ходят патриотите от правителството ом не им харесва - тия филми веце сми ги гледали!
Въййй

2018.10.17 | 11:35

21
Политиката на Боко разделяй и владей, първо реформаторите сега и "патриотите" ,дето щяха да мислят за държавата. Явно пак не са разделили баницата както трябва. Браво Б.Б.
х

2018.10.17 | 10:44

20
мир у дома, мир по света

2018.10.17 | 10:36

19
червената руска курва плаче ли плачееее...
7627

2018.10.17 | 10:34

18
какво ревете и герб и бсп са едни и същи-никой не ви мисли
Значи започва разпада,

2018.10.17 | 10:31

17
Скоро ще има нови избори, балона ГЕРБ ще се спука! Патриотите тръгват по пътя на СДС и Реформатори, т.е., пътуват към политическото сметище!
Умник Гюро

2018.10.17 | 10:27

16
Простаците Сидеров и Симеонов веднага да освободят постовете , които заемат!Иначе ги пращам в Сибир.
Волен Сидеров

2018.10.17 | 10:23

15
Аз че съм Луд, луд съм! Ама и Варелката Симеонович е като мене.

Добави коментар

Водещи новини